-
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dönüş yapmak isteyen TIR şoförü, hızını alamayınca TEM Otoyolu üzerindeki köprüde asılı kaldı.
Otoyola uçmaktan son anda kurtulan TIR'ın içinde mahsur kalan şoför, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
https://i.hizliresim.com/5e2jbxs.jpg
-
Çocuk işçi sayısı son 4 yılda 8.400.000 artarak 160.000.000 milyona çıktı!
-
Trump, 16 Haziran'da Cenevre'de Rusya lideri Putin'le bir araya gelecek ABD Başkanı Biden'a, "Toplantı esnasında uyuyakalma ve Putin'e en samimi dileklerimi ilet" diye seslendi.
-
K-pop grubu BTS temalı menüleri satışa çıkaran Endonezya'daki McDonald's şubeleri yoğunluk nedeniyle şubelerini kapatmak zorunda kaldı.
Yetkililer "corona virüsün artmasından endişeliyiz" açıklamasında bulundu.
-
............
Alıntı:
Originally Posted by
british
-
............
Alıntı:
Originally Posted by
Koray
-
Adana'da 10 yaşındaki çocuk 30 santim derinliğindeki havuzda vakumun çekmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.
-
Kraliçe'nin takma ismi olan "Lilibet"i yeni doğan kızlarına isim olarak veren Harry ve Meghan, bu ismi verirken Kraliçe'den izin almadığı iddia edildi.
İddialara itiraz eden çifte bir darbe de saraydan geldi.
-
-
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde kendilerini AFAD görevlisi olarak tanıttıkları köylülere bölgede heyelan ile deprem önleyici çalışmalar yapacaklarını söyleyen 11 kişi, iş makineleri ile ormanlık alanda kaçak kazı yaparken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
3 gün boyunca kazı çalışmalarını bölgede sürdüren şebeke, köylüleri bölgeden uzak tutabilmek için de köy muhtarına cami hoparlöründen "gaz sızıntısı"ndan dolayı vatandaşların zarar görmemesi için evlerinde kalmaları yönünde anons yaptırdı.
Ormana 400 metre yol açarak kazı yapan şahıslar arasında kamu personelinin de olduğu belirlendi.
-
https://www.youtube.com/watch?v=HbU21_nxI5k
https://www.youtube.com/watch?v=HbU21_nxI5k
Çalınan mavi kapaklar bulundu, bu kez sevinçten ağladı ...
Eskişehir’de 74 yaşındaki Halit Aydoğan ile 18 yaşındaki torunu Melike Sarıtaş’ın engellilere tekerlekli sandalye ulaştırabilmek için topladığı 160 kg mavi kapağı çalan şüpheli yakalandı.
Ekipler, şüphelinin evinde bulunan 30 çuval kapağı Halit Aydoğan ve torununa teslim etti. Kapaklar çalındığında üzüntüden ağlayan yaşlı adam, bu kez sevinç gözyaşları döktü.
-
Türkiye’de sadece Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yetiştirilen şelengonun hasadı başladı.
Dışı karpuza, içi kavuna, tadı ise salatalığa benzeyen "Şelengo"nun kilosu ise bu yıl 3 liradan alıcı buluyor.
https://i.hizliresim.com/cu4it2d.jpg
-
Meksika'nın başkenti Mexico City'de yaşayan bir seri katilin evinin altını kazıyan müfettişler 17 farklı kurbana ait 3.787 kemik parçası bulduklarını açıkladı.
Savcılar, tüyler ürpertici bulguların bunlarla sınırlı olmayabileceğini belirtti.
Bununla birlikte, yalnızca "Andres" olarak tanımlanan şüphelinin eskiden bir kasap olduğunu ve son kurbanını parçalara ayırıp fileto yaptığı ifade edildi.
-
Antalya'da "Yaşım 12, adım Altun. Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin" yazısının yer aldığı taş fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine araştırma yapan polis, taşın bulunduğu bölgede "Altun" adlı kimse olmadığını belirledi.
https://i.hizliresim.com/3to3mga.jpg
-
..................
Alıntı:
Originally Posted by
british
Alıntı:
Originally Posted by
british
-
İngiltere'den karavanlarıyla dünya turuna çıkan İngiliz çift, dünyada corona virüs salgınının etkisini göstermesiyle üç günlüğüne geldikleri Türkiye'den, güvenli buldukları için yaklaşık 1,5 yıldır ayrılmadı.
İngiliz gezgin Chris, "İyi arkadaşlar edindik. Türkiye'de evimizde gibi hissediyoruz" dedi.
-
NATO karargahındaki zirveye katılmak için Brüksel'e giden Kanada Başbakanı Justin Trudeau, yine gündem olmayı başardı.
https://i.hizliresim.com/b1ykpje.jpg
-
İstanbul'da aniden fenalaşın minibüs sürücüsü, aracını yol kenarına çekmeye çalıştı.
Kapıyı açınca aşağı düşen minibüs sürücüsü İshak Toğluk, hareket halindeki aracının altında kalarak hayatını kaybetti.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Koray
Marmaris'te, pandemi ve yaz döneminin iç turizme getirdiği hareketlilik, kiralık konuta talebi arttırdı.
Artan taleple birlikte eski ve küçük çaptaki oteller yıkılıp, konuta dönüştürülmeye başlandı.
-
Salma Hayek, 2002 yapımı filmin dağıtımcısı olan Harvey Weinstein'in kendisini cinsel istismara kalkıştığını, reddedilince filmden atmakla tehdit ettiğini anlattı.
Salma Hayek konuyla ilgili olarak ; "Weinstein olayını neden daha önce açıklamadığımı sorguluyorum.
Tepki göstermiştim ama kamuoyuna duyurmada "Neden cesaretim yoktu?" diye soruyorum.
Ama şu anda da söyleyebilirim ki Frida Kahlo’nun mirasını ve Meksika kültürünü onurlandıran bir filmde olmak için Weinstein’e katlandım.
Frida benim için feminist bir ifadeydi ve çığlık atma şeklimdi. Weinstein’in bu çığlığı bastırmasına izin veremezdim." dedi ...
-
Gaziantep Şehitkamil'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil devrildi.
Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Araçtakilerin taziye ziyaretinden döndüğü öğrenildi.
-
Alıntı:
Originally Posted by
british
Normal iniş noktasından 9,5 Km uzaktaki plaja iniş yapan helikopterin pilotu konuştu ; "Ailece havacılığa aşığız, her yere ineriz"
-
Sivas'ta dün akşam saatlerinde yol üzerinde meydana gelen göçüğün derinliği gün ağırınca ortaya çıktı.
10 metre çapında 22 metrelik göçüğü kapatmak içni çalışma başlatıldı.
https://i.hizliresim.com/4onmlby.jpg
-
Mersin'in Anamur ilçesinde, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.'nin 18 yaşındaki kızıyla kaçıp evlendiğini öğrenen kadın, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçaklayıp intihar etti.
Hastaneye kaldırılan çocukların durumunun ağır olduğu öğrenildi.
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
Koray
Antalya'da "Yaşım 12, adım Altun. Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin" yazısının yer aldığı taş fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine araştırma yapan polis, taşın bulunduğu bölgede "Altun" adlı kimse olmadığını belirledi.
https://i.hizliresim.com/3to3mga.jpg
Kaybolan çocuk, yürütülen çalışmaların ardından bulundu.
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Altun'un sağlığının iyi olduğu, konu ile ilgili avukatların hukuksal çalışma başlattığı duyuruldu.
Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan; "Antalya-Kepez'de istismara uğradığını taşa yazan 12 yaşındaki Altun bulundu. 5 yaşından beri komşusunun istismarına uğruyormuş. TC. İçişleri’ne teşekkür ediyoruz. Çocuğumuzun ve davanın takipçisi olacağız. Bu haysiyetsizler gün ışığı görmemeli" ifadelerini kullandı.
-
IKEA'nın Fransa'da faaliyet gösteren kolu, çalışanlarının kişisel bilgilerini gizlice topladığı için casusluktan suçlu bulundu.
Mahkeme 1.000.000 euro tazminat ödenmesine karar verdi.
-
..............
Alıntı:
Originally Posted by
Koray
-
İnternetin ne olduğunu neredeyse hiç bilmeyen 84 yaşında emekli bir çiftçi olan John Butler, yatıştırıcı sesinin viral olmasıyla YouTube yıldızına dönüştü.
Yaşlı adamın hayranları, sesinin panik atak ve kaygıyı tedavi ettiğini iddia ediyor.
-
-
Son bir ayda 20 polis intihar etti.
-
Yunanistan'ın Kalithea bölgesinde, başına çuval geçirilip ağaca bağlanarak diri diri yakılan 45 yaşlarındaki adamın katillerinin bulunması için soruşturma başlatıldı.
Olayın içerisinde uyuşturucu mafyasının olduğu iddia edildi.
-
!!
https://i.hizliresim.com/o7zx7bj.jpg
Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in sözlerine sosyal medya hesabından cevap veren Seda Sayan, Erbil'in evindeki hizmetçisine tecavüz ettiğini öne sürdü.
Seda Sayan'ın iddialarına karşılık Erbil ise "Ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı?" ifadesini kullandı.
Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki "geçmişi kirli" gerginliği giderek büyüyor.
Kavgaya dahil olan Seren Serengil, Erbil'i tecavüzle suçlayan Sayan için "Zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayanları hiç affetmem. Bende bu arsızların tapeleri var.
Daha laf ederlerse paylaşırım" dedi.
-
İstanbul'da konut kiraları bir yılda %35,7 arttı.
-
New York Times, Amazon CEO'su Jeff Bezos'un "Çalışanlar doğası gereği tembel" diyerek çalışanların depolarındaki bütün hareketleri takip ettirdiğini ortaya çıkardı.
-
Meksika'nın Jalisco eyaletine, raydan çıkan yük treninin çevrede bulunan 4 eve zarar vermesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
abd'nin en zengin ailelerinin servetleri pandemide 136.000.000.000 dolar arttı.
-
İnsanların yüz ifadelerinden duygularını tanımlayan sistem, bilim dünyasında etik konusunda tartışmaları da beraberinde getirdi.
Çinli teknoloji şirketinin geliştirdiği sistem şu an için hapishanelerde kullanılıyor.
Ancak bu yeni teknolojinin global firmalar tarafından çalışanları denetleme amaçlı kullanılma ihtimali uzmanların tepkisine neden oldu.
-
İstanbul'da SAS Holding A.Ş. yöneticisi Sibel Koçan'ın başından vurularak 3.300.000 lira parasının gasp edilmesi ile eski eşi Süleyman Aydın'ın aynı gün 32'inci kattan düşerek hayatını kaybetmesi ile ilgili polisin çalışması sürüyor.
Süleyman Aydın'ın olaydan sonra aradığı ablasına "Sibel öldü. Bende yanına gidiyorum" dediği öne sürülürken, şirkette çalışan bir kişi Aydın ve şirketi hakkında "Saadet zinciri" iddialarında bulundu.
-
California eyaletinde yaşanan şiddetli kuraklık, 60 yıldır devam eden bir gizemin çözülmesine yardımcı oldu.
Sacramento yakınlarındaki Folsom Gölü'nde çalışan bir su altı araştırma şirketi, gölün en derin noktalarından birinde bir uçağın kalıntılarını buldu.
Söz konusu kalıntılar, 1965 yılbaşında kaybolan "Piper Comanche 250" uçağı ile eşleşti.