Lords9966 kardeş hisseyi açıkçılar mı düşürüyor?
Printable View
Lords9966 kardeş hisseyi açıkçılar mı düşürüyor?
Son bir yıldır tahtada devam eden oyuna devam... Amaç hep aynı tahtaya gireni dökmek
En azından 2.25 cebimizde buradan aşağı salamıyacakları % 100 kesin.
Haftaya salı ya kadar MİGROS pay alım teklifini sunacak borsaya ve pay toplayacak..
Benim kişişel tahminim bunun yatırımcıyı cezbetmesi için 2.50 civarı olacağını sanıyorum.. En azından son bir yılki düşüşte elinde tutanlara yasal faiz oranını üzerine eklemesi gibi bir bonus..
Peki asıl konu çağrıya katılmayacaklara KIPA hissesi kottan çıkarken verilecek MIGROS hissesi olması gerekiyor.
2006 yılında TANSAS ı sarın alırken olduğu üzere...
Burada asıl kazanç yatıyor ve tahta bunu saklamaya devam ediyor halen.. Bakalım izleyelim görelim..
Herkese bol kazançlar
2.26 destek
dün akşam üzeri yükselmesi nin sebebi çağrı fiyatının bilinen hesaplamasına son 6 aylık üzerine faizi eklenmesi ile 2.31 32 ler kabaca hesaplandı birkaç puan üstü altı olurmu bilemem başka bir yöntem değerleme raporu ile çağrı fiyatı kaç çıkar onu kimse bilmiyor şuan 2.26 ya gelse bir 2 ay için 6 puan enkötü 1milyon lotta 60 bin alır faize koysa 20 bin yapar banko bara o yüzden dün aldılar
Daha once hic boyle bir durun yasamadigim icin soruyorum.
Migros paylari geri cagiriyor, burda kucuk yatirimci olarak bizlerin ne yapmasi gerekiyor, cagirma fiyatindan satmazsak elimizdeki kagida ne olacak?
Dediginiz gibi elimizdeki KIPA yerine MGROS verilirse MGROS kaç tl den bize verilecek.
Ben ve benim gibi pek cok arkadas merak ediyordur, aciklayip bilgilendirirseniz sevinirim.
Tesekkurler.
SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Migrosla birlesme olursa ben 26 olan migrosu almam.
Migrosun pahali etiketleri bir cok eski kipa magazasini kapattiri.
Hemde cagrida kasadan iy para cikar
Buda demektirki akilli bir sirket kipa olarak musteri potansiyelini kaybetmeden
Migrosun ucuz magazalari
olarak kipayla devam eder.
Birlesme olursa kargalar bile guler
2006 yılının arşivlerine bakarsanız migros un tansas ı almasında da benzer olaylar gelişmişti.
2.32 çağrı fiyatı açıklanıp bu süreçte hisse 2.50 leri görüp çağrıya borsadaki hisselerden katılan olmamıştı
Daha sonra özkaynak birleşmesi oldu ve 1 tansas hissesine 0.156919 migros hissesi verilmişti.
Buarada esas odaklanması gerektiren konu çağrıya katılmıyacakların kipa nın ve migros un özkaynaklarını inceleyerek karar vermesi
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.