Bu takasa göre kağıdın gitmesi çok zor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu takasa göre kağıdın gitmesi çok zor...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün korkmaya ggwrek yok daha aşası yok yarın muhtemelen 92-93 açar
dünki işlem hacmi 63.056.039,13 bu işlemle +7 yakın yükseldi şu an 63.819.881 TL hisse -20 bu kadar işlemi bu hissede 100 kişi olsatk2 defa al sat yapsak 4/1 zor yaparız adamın karekteri belli al sat tavan tavan sonra taban taban sonu bazıları rezil bazıları vezir galip yola devam. al sat yaptıgı en cok bu hisse oldu 1 tl altından 10 kadar aldı sattı şu an hedefi neresi o önemli ben yinede 1 üstü diye düşünüyorum kendi yorumum ortalıga neğatir enerji yaymamak için pozotif düşünüyorum.
dün bazı arkadaşlar yazmıştı ilk defa 10 milyon emir gördüm diye oyunun buyüklüğünü tahmin edin.
Bende bugün daha fazla kaybetme riski olmadıgı için tabandan aldım...yarın kaybetmeyi göze alıyoruz ancak taban çözülür al sat yaptırırsa kapışırız refleks kazanır...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.34- 0.92= 0.42, iki günde 0.42 tl büyük kayıp sayılır, adamın aklını alır bu çaycı. ne dediysek aynen gerçekleşiyo, kimisi de laf mı sokmaya geldin diyo, teşekkür edeceği yerde.
aç kapa artema, öğleden sonra..galibin aklındaki, bedelli-nominal ilişkisi, nominal civarı yataya sardıracak.1.10 görürse bu gün çakarım yine.
ba ba baaaa
taban kaç milyon lot gören varsa yazsın lütfen