Bizi duydular bugün akşam saatinde esenboğa için doğru finansal tabloyu gönderdiler
Alıntı:
Originally Posted by
olimpik forum
Baybo bey,,,"Düzeliyorum. Çevrim farkı değşl bu dönemde aldıkları 7 santralin varlıklarının yeniden değerlemesi sonucu elde ettiklerini söyleöekteler. Buraya kadar güzel . Peki bu değerleme sonrası bunlar için ne vergi karşılığı çoktı. Bu vergiyi ödeyecekler mi? Bana göre muamma. Ödemek zorundalar mı onu da anlamıyorum çünpü muhasebeci değilim. Anlayamadım. Bunlar ya aldıkları 7 santralin arazisinde gömü buldular."
Margünü yüksek fiyattan arz ederler,,vergiyi çıkartırlar,,nasıl olsa hangi fiyattan arz etseniz halka arza talep yüksek oluyor.
Ha ha ha. Ve tavana yükselterek bu beceriksiz , ama küçük yayırımcı avlamada fevkalade becerikli bu grubun fiyatlarını yükseltiyorsunuz. Neden? Zaten naten in altında olan esen inde altında olan margün enerji halka açılacak diye. Devam devam. Durmak yok yola devam...
Not : yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 1 gün önce yanlış şirketin bilançosunu esenboğa diye gönderen patronların mallarına saldıranlarla dalga geçmek için yazılmıştır.