Pastacısı istifa etti. İki üç arkadaş takılıyoz burada sende gel... nasılsa bekletiyo... Allahtan hepsiyle almadık hisse... 😂😂😂sıkıntıdan birbirimize bulaşıyoruz... aynı terane yani😂😂😂
Printable View
Pastacısı istifa etti. İki üç arkadaş takılıyoz burada sende gel... nasılsa bekletiyo... Allahtan hepsiyle almadık hisse... 😂😂😂sıkıntıdan birbirimize bulaşıyoruz... aynı terane yani😂😂😂
vanet gıda derdin ne avgyo senin anan mı baban mı yoksa gizli ortakmısın o eksi sekize düştü gözün aşagıya baktı anladık bir bagın var o hisse yukarı çıkınca niye kafayı dik tutmuyorsun. suçlumusun
bu flama fazla bekletmeyebilir artık (2.85-3,05 görmeyi haketmedik mi?)
hedefi büyük ise her an hedefine ulaşabilir. 1. ve 2 hafta oldu hisseyi alalı önceden niyet ettiğimde alım ve satım yetkiniz yok ikazı çıkıyordu. ve işlemleri yaptırdık hisseyi aldık 1.hisse çok sığ. 1. yukarı ve aşagı kademelerde boşluk var. boşlukları bulunca .,3, 4, kademe çıkıyor. bu gün 2.defa 2.34.gösterdi. 30.adet yazdım satılmadı.. 2.33. 2000 adet yazdım 2.32 düştü saat 14. veya 15 sıralarında satılmış ikinci yine 2.34 çıktı. aynı işlemi yaptım 2.32 çekti ve bekliyor. yani niyeti olursa her an topuklar yukarı çıkar. tabi derlerya büyüklerimiz ve aga en iyisini bilir diye..............
2.33. satıldı 4000.lot nerede ise 1.günde satıldı. 2.30 yazalım gelirse gelir gelmez ise yedekte beklesin hala hissem var
nihai hedefini ağa ya da kızı yağmur bilir.
artık kendileri bilir. bize düşen tekkeyi beklemek.
20 yakın hissede cirit atıyor .burada iştah kabartacak hisse gördügü zaman hemen alıma geçiyor. tabi kısa vadeli 9.8.2017 blanço var niyeti belli olacak. ayrıca 7700 lot alım için 2.3 kadema alta bekliyorun fiyat 2.30 .
sabah bana çok az gelmişti 2.30 dan bu saatten sonra vermezler sanırım.
o değilde satış kademelerinin sonunu 31'e tamamlayan vatandaş Hatay'lı mı ?
tahtayı iyice çocuk oyuncağına çevirmişler, şrek kuduruyordur bakıyorsa..