bunu 35 lerde yazdım ve 33 lerdeyken neler yazdığımı iyi bilirsiniz herkez 29 ları beklerken ben neler diyordum hayal eden başka pencereden bakar.
Printable View
Satışa konan tüm lotlar, ıtına ıle toplanıyor ,yarım saatte ışlem mıktarı 2873 lot oldu :)
Sayın tabu nun kararlılığı, bilgisi ve bu şirkete inanci bir çoğumuz dan fazla, bu gayet net, daha fazla lot almak isterdim ama tahtanin sığlığı elimi kolumu bağladı biraz, arkadaşlarım cevremdeki ufak ufak satiyorlar bana da sat diyorlar ama satmiycam, dün en son 37 lerden bir 40 lot daha almıştım ondan sonra patron çıldırdı mal kaptırmamak için ;0) şaka tabi, uğurlu geldi sanki son alimim, herkese bol kazançlar...
kararlılık inanç ve inat yanında tecrübe diyebiliriz bilgi konusunda ise doğrumu değilmi çok çok ilerleyen zamanlarda anlayabileceğim bunu, kendi adıma bir kaç yıl diyorum ben buna. ayrıca bu şirketin buradaki ortaklarının tamamına yakını bilgileri ve inançları çerçevesinde buradalar bazı arkadaşlar bilgi konusunda benden daha iyiler ama onlar sanırım benim kadar inanmıyorlar.
10 gün önce yüklü alım yapacak bir arkadaşım 35 yerine 34 ü beklemesi sonucu kaçırdı şöyle bir hisse için bir lira yukardan başlamak alıma nekadar farkedebilir ki şimdi bakıyor öyle inanmak güvenmek çok farklı duygular ve bu borsa insanların güvenlerini öyle bir yok ediyorki güvenmesi gerekene güvenemiyor işte bu ayrımı iyi yapamayınca insan olmuyor o yüzden yukarda yazdım bu şirket rıza kutlu ışık şirketi değil deposu bilgi dolu ve bilgi ile yoluna devam eden bi şirket öyle birisi yarın milyar dolar dökse ortaya rakip olucam diye olmaz bu iş o yüzden bu şirketin fksına pd dd sine bakmadan bilgi deposundaki sınırsız bilgi ve tecrübesini nerelerde hangi hacimlerde kullanabilir potansiyeli nedir bunun hayalini bi görmek gerek. bu hisse haftaya 32 yede inse fikrim değişmeyecek a1 isterse aldıklarının tamamını çizerek aşağı doğru satsın ben aynı noktada olucam.
Bizim de bir abimiz 10.000 lot ile giriş yapmak istedi ama bir anda almak istedi bu da tahta sığ olduğu için giremedi ve bir anda da girersem tahtanın kimyasını ve spegin huzurunu bozarim diye vazgeçti. Ben de artık tabu gibi yatırım yaptığım şirketlere daha çok gelecek değer analizi yaparak uzun vadeli giriyorum. Burada faktörler şirketin temelinin sağlamlığı, dünya ve Türkiye konjekturu, is sıkıntısının olmaması ve önündeki yıllardaki pastanın büyüklüğü, yatırım kararimdaki etkenler.
Sabreden kazandı