Printable View
benim gözlerimmi yanlış görüyor vakbn çıkış yapıyor vaybe
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu işte üstad ben de o yuzden diyorum temettü senedi almak daha mantıklı olabilir ev almaktan :) hoş biz önce kendimize ev alalım oooy ooooy bizim yolumuz uzun :) Fuatim daha yolun basindasin hepsi olur ins Alıntı: Originally Posted by harunlu bugün gma hsa satıp, aynı oranda nakitte duran paramla tkf tcd aldım belli miktar. değişik bir tarz olsun .. Hayirli olsun guzek hamle ustadim
Alıntı: Originally Posted by harunlu benim gözlerimmi yanlış görüyor vakbn çıkış yapıyor vaybe Ustadim ins tavan yapar dualarim sizinle
Makata cok guveniyorum ins yanilmam
Alıntı: Originally Posted by harunlu benim gözlerimmi yanlış görüyor vakbn çıkış yapıyor vaybe Birazdan ortalamaların üzerine çıkıyoruz gibi. bu sefer bankalarda diğerleri gibi destek verecek görünüyor.
Foçabeyi hoşgeldin
Alıntı: Originally Posted by regal1 Birazdan ortalamaların üzerine çıkıyoruz gibi. bu sefer bankalarda diğerleri gibi destek verecek görünüyor. GARAN ile YKBNK sahneye bekleniyorsunuz.
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu işte üstad ben de o yuzden diyorum temettü senedi almak daha mantıklı olabilir ev almaktan :) hoş biz önce kendimize ev alalım oooy ooooy bizim yolumuz uzun :) Fuatim 1 m erdemr alsan bir daha ki yil temettude dahil sence kac para olur soyle bakalim