Neyse ki lotlarin sayısı düşmemiş[emoji16][emoji16] hala guluyorum. Valla günlük miyon milyon eksiye düşüyorum ilaç oldu bu laf bana[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neyse ki lotlarin sayısı düşmemiş[emoji16][emoji16] hala guluyorum. Valla günlük miyon milyon eksiye düşüyorum ilaç oldu bu laf bana[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar.
Sadece kar yazınca yazmayalım.
Bugün zarar ettik. 300-500. Ama poz kapanmadı. Belki de kar yazar. Bilemeyiz pala amca bilir.
Oysa çok hızlı başlamıştık bu aya. %10 sonra %20 kar vardı. Pala bu karı almadan bırakır mı bilmiyorum.
Aylık hedefim %10 du %20 yapmışsın çekilsene kenara.
Bakan Nebati, banka temsilcileri ile görüştü
Nebati, bugün detaylarını açıkladıkları ilk etapta 200 milyar lira kefalet karşılığı 250 milyar liralık kredi paketlerini Türkiye Bankalar Birliği ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği üyesi bankalarla değerlendirdiklerini açıkladı
https://i.hizliresim.com/7sggdfd.JPG
Bu günlük,haftalık henüz yeni kafasını önüne eğdi,aylık ta tık yok,zaten adı üzerinde aylık...
Sarı ok,MacdAs öncüdür,zemini delmiş,gidecek yeri yok,Macd onu izler,biraz daha gidecek yeri var zemine doğru.
Hafta sonu haftalık grfa bakarız.
YTD