13 milyon lira bekliyorum ben de son çeyrek de inş 17-18
Printable View
13 milyon lira bekliyorum ben de son çeyrek de inş 17-18
bugun dıkkat edersenız dıger bedellılerden ayrıldı hepsı taban ama bız deılız
Ayrılmamız lazımdı son dönem bilançoları hep zarar olan şirketler. İnfonun da aynı muameleyi görmesi yanlıştı.İnfo kar eden ve agresif büyüyen bir şirket.Ytd WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başladı yine abuk sabuk hareketler 10-15 dakika sonra tabana kitlerse saşırmayın
Endeks patladı. Şu ortamda taban olmadıysak karada ölüm yok daha.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://i.hizliresim.com/e31MQl.jpg
son 3 gündür hacimler düşük. Sebeplerden birini sabah info'yu arayınca öğrendim. Kredi veremiyorlar çünkü limitleri dolmuş. Bedelliyi bekliyorlar. Kredi kullanmak isteyen birçok müşteri başka kurumlara kaymış olabilir. Ayrıca bugünkü endeks düşüşünün en büyük sebebi kredili mal taşıyanların panik satışları. Dolayısıyla hacmi de daha çok banka kurumları yapıyor bu sebeple.
Bedellinin önemi bu işte. Kredili işlem yapmak isteyen birçok yatırımcıyı kendine çekebilecek şirket. Artık mızrak çuvala sığmıyor
Syn monaroza ve wracker ın yazdıkları şirketin bütün kaynaklarını kullandığını ama yetmediğini gösteriyor. Şirket epey büyüdü artık bedelli de onaylanırsa buradan gelecek kaynakla işlerini çok daha büyütebilir ve önümüzdeki çeyreklerde kredili işlemlerden iyi kar edebilir. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.