Tüpraş petkimin tavana yaklaşmasına da çok mutlu oldum :)
Elektrik sektörü de çok hareketli, petrolün bizle bir alakası var da ben mi bilmiyorum :D
Hem petrol hem doğalgaz mı çıktı ne :D
Saygılar ağabey
Printable View
Şayet söylentiler doğru ise, sadece petrol ve enerji sektörünü değil... Borsayı uçurması lazım. Sanayi şirketlerinin başlıca temel giderlerinden biri doğalgaz... Diğer tarafta ülkemizin en büyük sorunlarından biri enerjiye dayalı cari açık sorunu...
Bu sorun da Enflasyonun, doların yükselmesinin baş müsebbibi...
...Zoren in yatırımları ise daha ziyade yenilebilir enerji tarafında.
Bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz.
Azıcık bir doğal gaz varya ondan şey ettim :)
Akdeniz diyorduk karadeniz çıktı Allah Allah :dvr: :dvr: :dvr:
Böyle oluk oluk bir şey çıksa ne güzel olur :halay:
Saygılar
Bloomberg : Türkiye Karadeniz'de büyük bir Doğalgaz rezervi buldu
Arkadaslar kusura bakmayın ben bugun olan tavanı saymıyorum.Sebebıde aksam vardıyasında calısıyorum işe 3.30 da gitmek için evden cıktım.Koltuga yaslanarak bu tavanı goremedım.Sızden rıcam yarında tavan yapın.Ama 3.30 dan once olsun. Gec tavan yaparsanız olmaz ozaman cuma gunude tavan yapmak zorunda kalırsınız ona gore. .Ay sonundakı hedefım 3.00 idi ama galıba daha erken gelecegız.Yılbasındada 5.00 olacak dıyordum. Galıba bu rakamlar cok dusuk olacak gibi. Herkeze bol kazanclar. Yola devam HAYDİ CİDELUM HAYDİ CİDELUM HAYDİ ZOREN HAYDİ
Çok sıkıştı 82-85bandında. kadame atabilecek varmı kim ne almış kim ne çakmış bizde görsek rica etsek :)
Hay maşallah yigidime
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.