Vadeli bugün dolmuştu, 6,99 dan ekleme fırsatını sunduğu için tahta yapıcıya şükranlarımı sunuyorum. Sırada ev ve araba kaldı, dahada verirse hayır demeyiz. 😀
Printable View
Vadeli bugün dolmuştu, 6,99 dan ekleme fırsatını sunduğu için tahta yapıcıya şükranlarımı sunuyorum. Sırada ev ve araba kaldı, dahada verirse hayır demeyiz. 😀
İnşallah şükranlarımızı sunarız bigün.. Yoksa sürünmeye devam.
Şöyle gelse 7-8 $ lara.. Değil şükran noellerini, paskalyalarını bile kutlarım ben onların.. :)
Bu perşembe genel kurul var, aramızda katılmayı düşünen varmı, iki ay sonra hisse başı 60 kuruş hesaplara geçecek hisse hala ölü taklidi yapıyor. Nerdeyse elindeki Dedeman hotelleri, alışveriş merkezi fiyatına Nuh çimento, fabrikası, limanı, arsaları, enerji şirketi, Ünye çimentonun %40 ıda bonusu. Gerçi bizim için hava hoş, bu fiyatları bir daha göremeyiz diye ne var ne yok toplamaya devam ediyoruz ama birkaç ay önce 7.70 üzeri alıp yapıp kap bildirimi yapan ortaklardan niye hiç ses çıkmıyor, hissenin bu kadar ezilmesine neden göz yumuluyor, yoksa onlarda bu operasyonun bir parçasımı.
7 altı bana nasip olmadı tüm kurşunlarımı sıktım 7 den hayırlısıyla artık bakalım.
Yine karanlık odada bastı şeref yoksunu, ne yaparsan yap tahtaya satıcı gelmiyor işte, yakında elindekilerden de olacaksın.
Operasyonu yöneten onlar hocam. Onların izni, bilgisi dahilinde.. Kurmuşlardır bir ekip, düzen, vermişlerdir talimatı.. 5 olmuş, 10 olmuş onların umurunda mı. Adam zaten zengin.. Yönetim giderinden de dünyanın parasını alıyorlar. E temettü den de götürüyorlar. Bir eli yağda bir eli balda.. Böyle hisseleri sttr edeceksin borsa kotundan çıkaracaksın. Sonra ülke ekonomisi niye böyle. Daha beter olsun aq. Zihniyet bozuk..
Teşekkürler, arasıra derinlik paylaşırsanız iyi olur, yapılan oyunlar gayet net ortaya çıkıyor böylece.