60 SANİYEDE 220 EMİRLE ŞU AN EN AKTİF SENET:dvr:
Printable View
60 SANİYEDE 220 EMİRLE ŞU AN EN AKTİF SENET:dvr:
Telaş yapmayın anlaşılan tahtada yine mgm var en alttan alıp en yüksekten satacak...Seni kerata seni
Pico sen hakketen azıtıyorsun. Yapma. efendi ol. Adam ol. Kerata senin ecdadındır ki senin gibi bir velet peydahlamışlar. Biraz edep. Biraz haysiyetli duruş göstermen zor mu?
Benden uzak dur rica ederim.
Bu adamların yüzünden kendime hakim olamıyacağım ve ceza yiyeceğim. Bir arkadaş vardı sağolsun bunun gelmişine geçmişine saydırmıştı. Bende ayıplamıştım. Keşke yapmasaydın demiştim. Nerden bileydim.... Sonra o arkadaşı bir daha görmedim. Sanırım amacı zaten bu lombakın. Benden inşallah uzak dururlar. Biri sağdan biri soldan ısırıyor.
Allah ım sen beni her türlü kazadan beladan, şerden musibetten muhafaza et. Bana kurulan her tuzağı, kötü niyeti ve iftirayı yapanların başına getir. Allah mazlumu korusun.
Yahu arkadaşlar niye bu kavga niye bu atışmalar.zaten ülkede ve dünyada bu kadar sıkıntı ve kaos varken,birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekmez mi.hepimiz bu toprakların yetiştirdiği çocuklarıyız.
Allah sağlık sıhhat versin.gerisi teferruat.
Tabi ki atışalım farklı yorumlar getirelim ama hakaret etmiyelim.bu arada devrikli arkadaş ın yazım üslubu gayet nazik ve kırıcı değil.her neyse ...
Saygılar sevgiler
Sn Scharif sizce gidişat ne yönde hissede yine 40 a değdi...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app