Originally Posted by
HAKEM
Ya ersoy deltanın topiği var ,2020 global kriz falan diye.Ben de o tarihlerde kriz beklediğimden çok merakımı çekti okudum adam sağolsun çok bilgili.1929 krizinde ve 1970 krizinde ne artmış diye yıllardır merak ederdim, grafiklerle o zamanlarda onsun uçtuğunu yazmış ,baktım 100 yıllık ons grafiklere cidden doğru ons o yıllarda uçmuş.Bakıyorum millet gelip gelip adamı aşağılıyor,sen milleti dolara yönlendiriyorsun şu bu, vatana zarar veriyorsun mealinden laflar.Kardeşim bu forumlar ekonomi forumları dolar ,gram altın falan uçarsa benim zararım ne olacak dedim cevap gelmedi.Cidden garip garip yazılar var bu forumlarda ,trol falan olur da bu ekonomik öngörüleri vatan sevgisi şu bu ile kıyaslamak cidden absurd.Herkes ev geçindiriyor parası erimesin artsın istiyor.Ne artacaksa parası orda olsun istiyor.İktisadi laflara cevap da iktisadi olmalı.Başka mecralara konuların çekilmesi bu düzeylerde insanların yazdığı forumlarda komik oluyor.Düşünce özgürlüğü açısından da artık sıkıntılı durumlarda olduğumuz kesin.