Ağzınıza sağlık, bu millet işin özünde köküne kadar amerikanci onun için hiçbir halt olmaz bizden.
Printable View
Dostum mevcut hükümet o kadar çok bedelli çıkardıki toplumun askerlik ve askerlik müessesine saygısı sevgisi kalmadı. Askerlik peygamber ocagı degil GARİBAN OCAĞI oldu.
Dediklerine kısmen katılıyorum savaş çıkarsa tüfeksesini bile hayatında duymamış belli yapan devlet millet sevgisi olmayan çok kişi savaştan kaçar
Ama bunun en büyük sorumlusu mevcut hükümet ve muhalefet
Haklısınız sn elektrik ben de dolardayım ama bakmayın siz dolar arttıkça içim kan ağlıyor.Bakmayın siz bu münafık muhalif forumdaşlara.Ben çoğunun ya irlandadan ya yunanistandan yazan fake hesap olduğuna inanıyorum.Ya vatan elden gidiyor bunlar yok dolarda, yok altında, yok sarayda, yok yandaş müteahitlerde,muhalif aklı işte.Bence de bu kutsal savaş ihmale gelmez.Hele reis martda belediyeleri de bahçeli ile beraber şeetsin gerisi kolay.Vatan işgale uğrarmı ki marta kadar ne dersiniz ,hayır ona göre oyumuzu atalım safımızı belirleyelim.Ben az bişi geçim sıkıntısı şeettiğimden muhalif partilere oy vermeyi düşünüyordum ama durum dediğiniz kadar ciddi ve acilse elbet oylarımız ya mhp ya akp tabi ,başka partiler bu konuları şeedemez.Hayırlısı artık martı da şeedelim de sonrasını görceğiz zaten milletçe.Saygılar hürmetler efendim.Bizim konulara vakıf olmamızı sağladınız sağolun varolun.
Ne haklısın hemde ne haklı alantrik amca, gonyalı kamyoncular bak kabız olmuşlar çok yemekden mutluluklarını bildiriyorlar..(not çok yemekden kabiz olan amca hökümetimizin muhteşem sağlık devrimi sayesinde hastaneye gidip,hiç sıra beklemeden lavman yaptırabilir. varmı böyle hizmet)
https://www.facebook.com/watch/?v=527169191135598
1 tane oyunuz var...memnuniyetinizi ve memnuniyetsizliğinizi gösterebileceğiniz önünüzdeki sandıkta...sonra ağlaşmayın buralarda...
Efendim bak bu olmadı işte,nedenmi ?? şindik benim bir kedim var,yazın geldi bahçeye daha yavruyken, kedi değil musti maşallah,ıhh etmez,toparlak yap,her yerini mıncıkla ses çıkarmaz, mazlum,uslu sanki kedigillerden değilde koyungillerden..Bu kediyle dost oldum,yazın hanım ve oğlan kaçtı tatile (efendim hanım dohtor minneti yok benim gibi çulsuza,kafası estikce gezer bizde evi bekleriz,para kazanma derdine düşeriz) ben kaldımmı yalınız kediyle ,cep delik çepken delik ,makarna yerim kediyle paylaşırım,ekmek-zeytin yaparım kediyle paylaşırım, bizim gariban oldumu ekmek-pilav-makarnacı,ciddi hayvanda benim fıkaralığımı paylaşdı dolayısı ile efendim kedilerinizide fıkaralığa,kanaatkarlığa alıştırınız,ekmek,makarna,pilav üçlüsü vazgeçilmez triodur ( not kedimin garibanlığına dayanamayan bir komşu iki büyük torba kedi mamasını hibe etti,şimdi ben muhteşem trioya devam kedim mamaya )