-
Yiğit Baran beye katılıyorum, bence de gelirse kurul parası ödendi haberi gelir gibi...Kime tahsis edecekleri vs sonra gelir... Tabi umarım yaniltmaz bizi....ytd
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Öğleden sonra ne yöne gidecekse ona göre hareketler baslar diye düşünüyorum... Tan bu sefer herkesi yanilt, güvenini kazan bunca insanın...
-
Bilmediğim için soruyorum.Kurul parası fiks bir tutar mıdır, yoksa sermaye arttırılacak olan tutar üzerinden belli bir orandan tahsil edilen tutar mıdır..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yapılacak tahsisli tutarına göre değişiyor. 44 milyon için 7.850 TL diye biliyorum....
-
Olumlu haber gelecekse bugün seans içinde gelsin, yoksa seanstan sonra gelirse yarın gap lı açar.Sonra gap ı kapatacam diye uğraşır Tamcık..Ulan var ya çok ah aldın nasıl kurtulacaksın bu ahlardan.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ah TAMCİK ah dokuz dogurttun milleti, kanser oldu herkes senin yüzünden, bu akşam bir de tahsisli olmayacak dersen cenazemize gelirsin artık...Son dakikaya kadar adam bekleyecek şaka gibi...ytd....
-
Hissenin dün toparlaması, bugün de fazla sarkmaması iyiye işaret gibi geliyor bana, yoksa bunun adamları satışlarla aşağı salarlardı.
-