Printable View
Alıntı: Originally Posted by paRs Patron senin memlekette kusura bakma süpriz at gelmez. Yarış başlamadan sonuç belli. Bizans için kupon yap derim. Saygılar efendim. Bizans supriz yapabilir, bir koli olsa kutlardık terasta...:wave:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Reha Gaya ve 70 lik yakışmadı hiç koliden aşağısı konuşulmaz sofrada..:yahoo: Yahu onu ben, Eskisehirde meyhanede damnatacagim, essek degiliz ya elimiz kolumuz bayagi dolu gideriz...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu onu ben, Eskisehirde meyhanede damnatacagim, essek degiliz ya elimiz kolumuz bayagi dolu gideriz... Geliriz.........
Alıntı: Originally Posted by guneysu Geliriz......... Yok ben gunu birlik gidip döneceğim, Bizansa kalmaya geliriz artik.:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok ben gunu birlik gidip döneceğim, Bizansa kalmaya geliriz artik.:yes: beklerim....
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sabah uyanmam gereken saat :agla: :agla: https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...35ec28c0d6.jpg Mustafa bey 15 dakikaya uyanir, ben uyuyayım bari.:oleyo:
Uyandım :agla:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Yatıp uyusun, dinlensin, lazım bana..:ok: :yes: :yes: :yes: