https://i.hizliresim.com/1kkknu6.png
Printable View
Sn. Rehab
Geçen sene alınan bu gayrimenkullerin güncel fiyatı nedir?
Adesenin duran varlıklarının defter değeri piyasa değerine uygun mu?
üstat olumlu tarafları çok fazla hissenin aslına bakarsak ,ama şelale yaşanmış güven zedelenmiş,ford zannedersem dediği gibi kalite yani güveni paraya tercih ederim ,onun için hızla 1 üstünü geçip güven vermeli ,dediğim gibi paranın çokluğundan olan bir küresel ekonomide para para etmiyorsa, mantık meta der ,ama asıl önemlisi tahta sahibi ,gerisi teferruat ,ytd..elimde de yaklaşık 15000 hisse var o kadar da ufak biriyim samimiyetimle saygılar ,
Nereye gitsen tahta sahibine toslayacaksın
Çünkü piyasa fordun dediği gibi çalışmıyor
Spekülasyon,manipülasyon
İster coin al, ister ise emtia
benim hırsım yok fazla ,her ay atarım üstüne 2000 4000 ,düştükçe daha ucuz oluyor tabiki, kimsenin spekülasyonu maipülasyonuda ilgilendirmez çünkü hırs yapmam ,kendi planım bu şekilde ,hissenin elbet bir zamanı olacağı,olumlu işaretlerde çok daha fazla giderek zamanı yaklaşıyor gibi ,geçen tost kaşarı lazımdı evde bitmiş indirime girmiş içimden 3 4 tane 1 kiloluk alayım dedim sonra düşündüm başkası ihtiyacı olana da kalsın 1 tane aldım ,onun için Allah hep verir bana hep kazanırım ,niyet iyiyse son iyidir ,kısmetimde var ise aklımla gücümle güzel niyetimle kazanırım hep böyle oldu olmassa da şikayet etmem canım sağolsun ,muhabbet güzeldi moral ve şans yanında olsun kardeşim ,ytd...
Ben teşekkür ederim. Yatırım yapınca kısmet derim...