Tek şey ifade edeceğim:
Şu an 18.06 fiyat görüyorum.
18.22 üstü kapanış harika, 18.31 üstü kapanış efsane olur.[emoji120]
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tek şey ifade edeceğim:
Şu an 18.06 fiyat görüyorum.
18.22 üstü kapanış harika, 18.31 üstü kapanış efsane olur.[emoji120]
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bulunduğu sektörün parlayan yıldızıdır. Mali durumları ve en önemli ticari ahlakları üst seviyede olduğu için tüm tedarikçiler peşinden koşar (örnek : hepimiz) bu yüzden de ucuza alırlar :) karlılıkta ucuza sattığımız için bizlerinde katkısı var.
pazarda önemli bir yerde ve bu sene çok daha fazla iş aldılar. hisse fiyatını , tekniği vs bilmiyorum ama patronları bildiğinizi piyasa patronları gibi değil düzgün insanlardır. Ve geleceği parlak. muhtemelen 2018 başından itibaren artık oğluma biriktirmek için düzenlı alım yapmayı düşündüğüm şirkettir.
yolları açık olsun , seneye ortağız :)
Ca kaldık yapan gedik hem alan hem satan tarafında tilki olup kurnaz gezen lik yapıyor arada ekmek yemi çalışan bizler ellerinde Şamar olanına dönüyoruz düşerken çıkarken söyledim gedik is vb leri her firildak ligi yapın vermiyorum düşerse alırım ama deepler 68 in dediği gibi parlayan yıldız olacak bu hisse yi gitmesi gereken yere gitmeden vermem Gedik dikkat et sonunu hazırlama para kaybedebilirsin ama şerefini kaybetme
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman fiyatı pek değişmesin .satıp başka hisselere girip uluse hisselerimi artırıyorum.Bugün ben satınca hemen gedik efendi tahtayı yukarı çekti.tabi az miktar sattım.Nasıl olsa fiyatı aynı yerde geziniyor.:)
https://m.youtube.com/watch?v=8gk7qHHlQ64
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.