P.resinden bu yana citibank yabancı elindeki malı 5.600 bin küsür lot alarak %36 arttırmış.
Hayırdır ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
P.resinden bu yana citibank yabancı elindeki malı 5.600 bin küsür lot alarak %36 arttırmış.
Hayırdır ?
Citibank takasında son 1 haftadaki değişim +8.1 milyon lot.
Bugünkü süpriz faiz indiriminden sonra çoğu kişi/kurum 3. çeyrek kar tahminini gözden geçirir diye tahmin ediyorum.
Navlun fiyatlarının nispeten zayıf olduğu bir çeyrekte usd/try kurundan güzel bir destek gelecek.
Citiban yabancı alanlarda gorunmuyor,yerine alan hangi aracı kurum bilen var mi ?
Sevgili ortağım,
.
Eskiden citibank takasına giden işlemler için citi/istanbul ofisini kullanırdı.Şimdi BOFA-Bank of Amerika Merrill LYNCH ya da Türkiye'deki tüm büyük aracı kurumlara ordino dediğimiz alış-satış emirlerini gönderiyorlar ve T+2 gün sonunda citibank takasında topluyor.
.
Bu arada güccük Durgut son 12:30 saatin kaldı kanka fazla sıkma şu bilançoyu basur olursun da kapı kapı bezir ararsın.Sıkma gevşek bırak.
.
Syg
Teşekkürler
Bu arada 4.69 ile 4.70 e toplamda yaklaşık 1.200 mio lot satış var.
600 bine indirldilerSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gselmanım dohol once gittiginden sebep gsdhonun maliyeti 5 TL oldu sana.
Senin uzuntun benim uzuntum.
Acisini cikartacaz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.