Printable View
Alıntı: Originally Posted by keremalkm Bugün akşama kadar neyi sattı..Kayyumu??! Sn hocam şu anda üstüne bir %2 daha eksi koydu..Yetmedi sattıkça satıyor.Bu satış hayra alamet değil.Fena terste yakalandık bu sefer..
Alıntı: Originally Posted by ALPER Acele etme 10 binden lonklersin:he: Tabanı kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssıyı
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Tabanı kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssıyı Ne bileyim tabanı durunca anlarız. Herhalde galiba.
Alıntı: Originally Posted by ALPER Ne bileyim tabanı durunca anlarız. Herhalde galiba. 9944 sanırım
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Tabanı kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssıyı 9943 gibi olması lazım. 9982 anlık.. Yarım saati de beklemedi..Vah benim memleketim vahh.
Alıntı: Originally Posted by ALPER Ne bileyim tabanı durunca anlarız. Herhalde galiba. Kesin bişii oldu, ben büüyle satış görmedim
Alıntı: Originally Posted by suheyl Sn hocam şu anda üstüne bir %2 daha eksi koydu..Yetmedi sattıkça satıyor.Bu satış hayra alamet değil.Fena terste yakalandık bu sefer.. CHP değilde, İŞ 'e kayyum konuşuluyor..
Alıntı: Originally Posted by keremalkm CHP değilde, İŞ 'e kayyum konuşuluyor.. Olay daha büyük. O zaten heybede.