düş ki alalım. ytd
Printable View
düş ki alalım. ytd
.................
6.33 e satış koydum oraya kadar aldı ama benimki duruyor. az bişey çok da değil 100 tane
Malı alanların maliyeti bu civarlar, ama garantinin daha düşük .. bir beklenti olmasa 5 lere gelir..tabi satan oyuncuların düşüncesi önemli.bu normal senaryo..ytd. .
bu nasıl iş spk dan açıklama gelmez mi. şirket bu konu hakkında izahname istemez mi. kamuya bir açıklama yapılmaz mı. ben çatladım. ya eski rakamlarda ve daha uzun bekleyenler nasıl dayanıyor anlamıyorum. spk ya helal olsun iyi bir beklentiyi nasılda kötü bir senaryo haline getiriyor. büyük başarı.
zaten şu son yıllarda para ile ilgili hangi devlet kurulu doğru ve zamanında bir arım attıki. hepsinden şüphe duyulur hale geldi. bence başkan hepsini gönevden alıp tüm kadroları yeniden düzenlemeli. cerilen dilekçelere bile belli bir sürede cevap verillesi gerekmiyor mu?
Spk nın bedelsizini onaylamadığı şirket varmıki onay gelecek gelecekte bu flap ın speği ne yapmak istiyor anlamadım
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kafamdaki senaryo şu bedelsiz onayı gelir 9-10 arası fiyattan bölünür 4-5 arası olur sonra tekrar 6- 7 arası takilir ne güzel olurdu
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.