arkadaşım kozaaya göre çok geride kaldı alıp almamak kendi kararın olsun
burda kimin ne niyetle yazdığını nerden bileceksin.önce alacağın şirketin temeline vakıf olacaksın
sonra vadeni ve hedefini tespit edip karar alacaksın
Printable View
Benim bildigim ipek yarin bi 55 60 civarina cekilip dokmeye calismadan cikmaz. Ama yine de sipek aga bilir. Bir de herkeste kozayi yakalama hayalleri olismus. Birseyi herkes ayni anda beklemeye basladiysa ordan bir tuzak cikabilir. Hemen olabilecegini zannetmem yani. Daha onceki fiuat yakinlasmasi iyi bir dusus esnasinda olmustu. Kozaa cok dusmus ipeke az dusus veya yerinde saymalarla asagi bir fiyatta yakinlasmisti. Yatirim tavsiyesi olamaz.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazdığım biraz saçma olmuş... 7.20 li fiyatlarda bir ara ipek kozaa yı geçmişti.
Kardes grafiklerinden bir onceki yakinlasmaya bakarsan görürsün. Ben 0.7 lerden beri kagida pek cok kez girdim ciktim ve surekli takibimde su an elimde olmasa da. Baska kagitlara gittiğime de cok pisman oldum ama kol gibi zararim oldugu icin de donemiyorum uzun sure de donemem galiba kagidinizin kiymetini bilin derim...
Subat mart civari grafikleri karsilastirin 5 tl civarinda yakinlasmislar ve bir dusus trendi esnasinda.
İpek in 7 üzeri gördüğü tarihini kozaayla karşılaştırıp bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.