Pramit Menkul raporundan alıntı
Printable View
Pramit Menkul raporundan alıntı
Spek efendiye -nasıl olsa forumu okuyordur diye- buradan bir önerim var. Bu hissede maliyeti 1.5 tl ve üzeri ve belki de totalde milyonlarca lotu olan çok sayıda yatırımcı var. Satan zaten sattı , bizim gibi bu paraya ihtiyacı olmayanlar ve zararına hisse satmak istemeyenler ise ise zaten ölümüne bekleyecektir. Bu nedenle buralarda kıvırmaktansa gel en iyisi hisseyi en azından olması gereken 2 TL'li seviyelere getir ki satan buralardan da satsın ve sen de hiç olmazsa dolar bazında kaybettiğin paraları geri alasın, yoksa yıllarca bekleyeceksin haberin olsun......
$ bazında diplerde
0,69 almadım elim varmadı sonra 0.71 oldu bu sefer 0,69'a düşsün alayım istedim ama yanılmışım çünkü hava basılmış balon iyice şişirilmiş sıkıştırılmış balan hacminin neredeyse dışına çıkılmış kapasitesi zorlanıyordu ya havası alınacak gümleyecek boşalacak yada balon serbest bırakılıp uçacaktı nitekim öyle oldu olmasına da küçük yatırımcı psikolojisi işte 0,69-0,71 krş'a nazlandık gittik 0.80 krş'a aldık dibine kadar şuan şemsiye açık durumda doğum sancısı hafif kalır yanında :kahkah: ama şunu söyleyeyim ADESE gibi şirketiniz ve hisseniz olsun korkmayın bu gün olmazsa yarın olur..Öyle zalim,acımasız şirket patronları ve hisseleri varki paranı kaybedersin birde hastalık sahibi olursun (mücahit Ören ve borsadaki cüzzamlı hisseleri gibi)o yüzden halimize şükür olsun deyip bekleyeceğiz olsun şemsiyeyide zamanla sindirir hazmederiz :oleyo: Asla al yada sat tavsiyesi olarak kabul etmeyin lütfen :yes:
Sayın Buğrahan, bu paraya ihtiyacın yoksa sonuna kadar, istediğin karı alana kadar beklemeni öneririm. Bizde 3-5 krş luk varsa spek efendide bunun milyonlarca fazlası var. Her geçen gün onun kaybı çok daha fazla, buralardan alınan hissenin uzun dönemde faiz veya dolardan daha çok kazandıracağını düşünüyorum....(ytd)