Taze simit var mı kahvaltıda iyi gider
Printable View
Taze simit var mı kahvaltıda iyi gider
Ruhsatlı olarak ; İstanbulda , açıkta gıda satabilme yetkisi sadece mısırcı , kestaneci ve simitçilere verildiğini biliyormuydunuz.
Konut kredi faizleri ile araştırma yapan ev alma aşamasında olan kimse varmı
Bu konuda ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaş varmı
Ben 0.99 dan kamu bankaları veriyor diye biliyorum başka eksra bir faiz durumu varmı?
Ah şu beyaz yakalılar. Eli işte, gözü simitçi selpakçı nın kazandığı parada
Ben bu esnaf takımının ve o kafadaki yancılarının Allah bir lafına inanırım, gerisine inanmam.
Kuveyt Türk'te konut finansmanı oranı 0.98.
Kredili Hayat, BES ve 3 adet otomatik fatura talimatı ürünü alırsanız oran 0.95'e düşüyor. Sanırım şu an piyasadaki en uygun oran..
https://www.kuveytturk.com.tr/bireys...nut-finansmani
14 16 yaşlarındayım küçük memleketten ilk kez dışarı çıkmışım teyzem ankarada öğretmen. gezmeye gitmiştik ilk defa ankaraya teyzemin yanına.
sıhhıye köprüsünün ordaydık ozamanlar dolmuş durakları orasıydı yada ordan kalkıyordu bu eski TBMM den aşşağı inerken. hiç unutmam içimden aynı şunu geçirdim ulan bu insanlar neden bu kadar hızlı yürüyo demiştim içimden. az daha aşşşağı inince orda büfeler var ben tabi bi yandan yürüyom bir yandan mal mal insanların yüzüne bakıyorum mal mal ama kimse benim yüzüme bile bakmıyo . tabi memlekette alışmışız çarşıya in herkes birbirini tanıyo :D:D neyse o büfeden simit almıştım ama büfenin 3 tane falan satış yeri vardı ama acayip garipsemiştim 20 katlı binalar falan . üşenmeyip sayardım katları.
konuyu emlağa anca böyle bağlayabildim. :kahkah::kahkah: