Son 1 yıllık sermaye hareketlerini de dikkate alırsak; yerinde tespitler yerinde sorular 🙂
Aşırı özgüven iyi birşey değildir; hele de piyasalarda pozisyon alıyorsanız..
Printable View
Valla abi bizimkisi teorisyenlik yada hayalgucuyle karışık öngörü. Netice yok yani hatice var
Ama esas gözüken
Yabancının dini imanı para ya. Yani aşağılama için değil . Her daim öyleydi. O gene bakma sen kurtarır da paçasını. Diğerlerine de Allah yardimci olsun inşallah diyelim
O abi de kemik konusunu hastanede pratisyenle çözsün en sağlam. Prof mrof bunlar bi havalarda bi teşhis kor sana. Ölmek istersin :-)
Ben öyle yapiyom da. Ssk Okmeydanı hastanede . o stajyerler her biri eşsiz Dr. lar ya...
Güzel, dolar iyice soğutuldu. Bıktırıldı millet.
Borsada ralli falan, tüm dikkatler oraya çekiliyor, hedefler pompalanır yakında 150 binler rekorlar falan..
Ben usul usul borsa portföyünü boşaltmaktayım dolarları toplamaktayım.
Hep biraz aceleci davranıyorum ama olsun.
Buralar bence alınabilir seviyeler, şöyle bir on kuruş daha inse daha çekici olurdu ama kademeli alıma uygun.
Yılsonuna kadar bekleyelim bakalım neler olacak.
Öyle görünüyor ,mevduat cazip değil,altın yükselmiş şimdi düşüşte,döviz düşüyor
bist göz kamaştırıyor gel bana der gibi.Her zamanki gibi yine kasa mı kazanacak,
yine tepelerden millete mi yıkacaklar göreceğiz,bu filmi biz izlemiştik deriz herhalde.
zaman gösterecek,
Bu gün borsadan çıktım.Salı günü döviz veya altın alacağım.Borsanın hareketlerine anlam veremiyorum,anlamadığım şeyden korkarım.Biraz bekleyip seyredeceğim.ytd
Daha borsada hareketin başındayız...USD bazlı bakın...Gidecek çok uzuuuuunnn bir yolu olabilir...
Evet senin çalıştığın banka 1 e 10 marj var hem içindesin sat Ereğli Tüpraş onu al niye yapmıyorsun 🤪🤪🤪
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.