ts. u. bir ay önce portföyden çıkarıp . üç büyüklerle yola devam diyerek topladık bakalım.......
ama maşallah şampiyonlar ligine beşiktaş değil de . sanki fener gidecek gibi diri duruyor . bizim beşiktaş da tık yok yahu.:)
Y.T.D
Printable View
ts. u. bir ay önce portföyden çıkarıp . üç büyüklerle yola devam diyerek topladık bakalım.......
ama maşallah şampiyonlar ligine beşiktaş değil de . sanki fener gidecek gibi diri duruyor . bizim beşiktaş da tık yok yahu.:)
Y.T.D
Bu hareketler için erken değilmi... Lig başladıda bızım mı haberımız yok..
Ali Koç piyasanain kurdu.öyle kolay kazandırmaz bence. Ani hareketler olsa bile geri çekilip biktirmaya çalışır.pandemi sonrası Tspor çanak kulp yapmıştı. Fener de yaparsa tadından yenmez. Ama ben şu aşamada olacağını zannetmiyorum. Asla ytd
16.56 da zorlanacağı belliydi. Geçebilecek mi bakacağız . RSİ de biraz şişti açıkçası. Geçerse 19.30 lara kadar alan boş. Asla Ytd
üstadım bu neyin iştahı maşallahı var fenerin....
diğer sporlarda tık yok fener tek başına gidiyor......
yeni sezonda şampiyonluğun ayak seslerimidir nedir yahu......
tam da dediğiniz rakamlarda şubattaki rakamlara doğru - güzel bir çanak gözüküyor - ....
Y.T.D
Bu sene fener senesi olur inşallah ama sportifler tehlikeli . Tspor hissesi 10 a katladı . Çakıldı . Gitti paralarım, keşke bu kadar aç gözlü olmasaydım yazıları okudum. İnşallah kazanırız. RSİ 70-75 geçti mi satarım . Kuralım budur. Basit ama işe yarar. Fener 16.50 de RSİ 70 oldu ve 16.56 geçemedi sattım. Bazen terste kaliyorum ama yapacak birşey yok. Geçen sene 22 den satmayanlardanim . Sonra Ts den zararı çıkardım. Borsa kumar olmuş.Dikkatli olalım ortaklar. Herkese bol şans . Ytd
Geçen yıl ts Haziran da 0.90 idi Eylül gibi 1.5 ları gördü sonra her kazanılan maç her şampiyonluğa giden hamle yüzde 5/6 haftalık kattı takıma
Fenerin bölünmeden sonraki hisse değeri dolar bazında 17 dolara tekabül ediyordu ama Şike başarısız yönetim vs vs takımı ve hisseyi bu hala getirdi
17 dolar gün itibari ile 100 TL civarı ama bu rakamlar olması için şampiyonalar ligi direk gelmeli
Fenerıum şuan tıklım tıklım birde şunu düşünelim 4.yıldız ile birlikte tüm ürünlerimiz çöp olacak ve sil baştan 4.yıldızlı formalar ürünler dolduracak dolaplarımızı o zaman asıl para basacak
Şuan diri olmasının nedeni o günlerin hayali.geçen sezon şubatta 27 lere değdi eğer potada olsa idi son haftaya kadar ordan 50/60 lara giderdi ama patladı ligde
Şuan şampiyonluk 4.yıldız Özlemi fiyatlanıyor.az önce sinan gümüşte geldi sosa İstanbul a indi.eylül itibari ile takım vura vura gitmeye başlarsa çokkkk fincan kulp bekleyen olur...
Ama aksi durumda takım patlarsa seneye haziranda yine 10/15 arası 4.yıldız hayali kuruyor olur aynı şeyleri yazıyor olurum
Ama o sene bu sene çünkü Mayıs ta kongre var hem başarı hem hisse değeri ile kulübün ülkedeki değeri ve dünyadaki değeri konuşulacak bunun için de hissenin ciddi rakamlarda olması gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi