abi,hepinize karşı ben tek dedi
güsel maç oldu
bi tane silinen yazı yok
maç berabere...
proton abi yaş tahtaya basmas
london temaslarının analizini yapıyodur
sebastiyan avroları gönderir mi
çok yakında...
Printable View
abi,hepinize karşı ben tek dedi
güsel maç oldu
bi tane silinen yazı yok
maç berabere...
proton abi yaş tahtaya basmas
london temaslarının analizini yapıyodur
sebastiyan avroları gönderir mi
çok yakında...
meherrem abeyi izliyon gözlerim kapalı.
dindar olmuş bu bea.
maral iman tazelemek icin anitkabire gitti.
bu hacibayramdan aciliş yapti.
allahin izniyle diyo devamlı
laiklik tatilde.
bence meherrem abem gizli ülkücü
hem de selanikli yani mavi kandan.
seçilebilir bea....!
ihtimal var
Nuriş, niye bozuluyon be yaw?!
Bazen çok uçuyon seni ayağından tutup yere indiriyoruz! Ne varmış bunda.. Sinirlenmek yok..
Turkiyanin borcu cok azdir. Borc yigidin kamcisidir, borctan korkmayin. Odemecez, borclandigimiz paralar pacavraya donecekler.
Bu borcun 100 mislini borclanmak lazim...
Bu paralari ne yapacaz. Sandik demokrasisi olduguna gore halkin istedigini yapmak zorundasin.
Halk ev, dukkan, tumofil istedi. O zeman yol, kopru, kavsak yapmak zorundasin. Hokumatta bunlari yapti.
Yanlis olan betonculuk degil, bunlari Istanbul gibin buyuk sehirlere fazla yapmak. Boyle olunca ufacik alanda nufusu cok arttiriyon.
Oyle yazdiklari gibi Istanbulda stok falan yok. Istanbulda binalari yapsatcilar yapiyor. Bunlar toprak sahibine % 50 hatta % 55 veriyorlar.
Toprak sahibinin kardesleri, cocuklari var, unlar oturuveriyorlar dairelere, mutayit kalan % 45'i satiyor. Stok, kuyruklu yalandir.
Bunlarin yaninda toplu tasima, metrolar, Avrupanin en buyuk hastaneleri de yapiliyor. Bunlar cok guzel islerdir. Efendim pahali yapiyorlar.
Evet pahali, cunku yolsuzluk var. Parayi veren yabanci kreditor, bilmiyor mu yolsuzluk oldugunu? Indra gandi yapilan bu paralar, dis kreditorun veremeyecegi yerlere akar. Suriye, Irak, Libya gibin. Emme kreditorun bilgisi vardir.
Uretmeden tuketecen, borclanacan...Odeme zemani geldiginde laik olursun.
Ama savunma sanayinde uretiyoruz. Bu alanda Cumhuriyet doneminde olmadigi kadar atilimlar yapildi. Kendi kendine yeterlilik % 70'e cikti. Turkiya gibi bir ulkenin borclarini odeme zorunlulugu yoktur.
Biz hicbir zeman Latin amerikanolar gibin odemem demeyiz. Butun borclarimizi, son kurusuna kadar odeyecez deriz, uzatiriz, tabii ki odemeyiz. Ulla devletler anlaminda borcunu odeyen kerizdir. Odemecen, nanik yapacan.
Muarrem fabrika kurcam diyor. Ne fabrikasi kurcan? Gelecekte nasil bir ekonomi, ne cesit tuketim aliskanliklari olacagini biliyon nu?
Pek cok meslek yok olup, gidecek...Belki de arzin talebe bagli olmadigi bir ekonomik duzen kurulacak. Uzak gelecek degil bu, yakin gelecek. Onumuzdeki 7-8 senede bir tane suruculu tumofil, kamyon, traktor kalmaz Turkiyada, soforluk meslegi yok olur.
Emme beton garantidir. Insanlar bir evde oturmak zorundalar. Evler, binalar insanlarin torunlarina, torunlarinin cocuklarina kalir.
Ureten ulkeler Çin ve Hindistan...Bunlar bugun Abd'nin nukleer fuzelerinin hedefindeler. Cunku, dunyanin kaynaklarini jet hiziyla tuketiyorlar. Dogal kaynaklar fabrikalarda uretilmez, topraktan cikarilir. Petrol, dogalgaz bunlar bitti mi, bir daha bulamazsin. Yenilenebilir enerji martavalina da inanmayin. Dunyanin toplam ruzgar potansiyeli, bugunku enerji ihtiyacinin sadece % 3'unu karsilar.
Turkiya'nin politikasi nedir? Vatandasina dunyanin en pahaki akaryakitini satar. Bundan namert vergisi alir. Turkiyaya hangi hokumat gelirse gelsin, bu politika degismez.
Yokardaki tabloya bakildiginda Turkiyanin ne kadar dogru yaptigi gorulur.
Yannis birsey yok...Hersey dogru...Borclan borclanabildigin kadar...Korkmayin ulla...
Egitim yapacagimis da, adalet yapacagimiş da, hadi ulen...
0-18 yaş arasindaki talebelere gunde 125 gram et yedirin...Emme kaliteli et yedirecen, yaninda yayik eyraniylan...
Zeka ve hafizanin B12 ile, b12'nin de kirnizi etle iliskisi bilimsel anlamda espatlandi.
Ulla bu cocuklar herseyi yapar. Kendiliginden yaparlar be ya biliyon ben.
Yaliniz üyle disaridan ithal eti yediremezsin...Gdo'yu gectim de klonlanmis falan olur Allah muhafaza...
Et yedirecen abi et...
Hayat su gibi akıp gidiyor "nuri"..
otobüs mü bu ?
Sen durakta bekleyecen, o da gelip seni alacak ?
puahahaha
senin bu dediklerine
a.k. partisinin vizyonu yetişemez.
bize yeni bir "abdülhamit" değil,
yeni bir "Mustafa Kemal" lazım..
dediklerin doğru da,
yanlış adamla konuşuyon..
puahaha
puahahahaha