Bende son atım bombam kaldı, korkuyorum almaya-- hıc ıyı degıl bu durum. Umarım derhal bıter savaşş
Printable View
Bende son atım bombam kaldı, korkuyorum almaya-- hıc ıyı degıl bu durum. Umarım derhal bıter savaşş
Böyle işin ben 1,20/1,30 dıye ucuz alanlar 0,92 den alamya korkuyoruz. bu nasıl duzendr
evet bırılerı, ne olabılecegı konusunda fıkır beyan edebılır mı ?
taban yaptılar şaka gibi demekki dahada düşürecekler gibi vall 1,92 den emir verdim taban olmadan emir iptali verdim bu oruspu çocukları gözlerini kakartmış gibi nereye kadar düşürecekler belli değil ytd
ABD adamı işte boyle satar, serefsızler.. rusyaya karşı gaz verıp kenara cekıldıler. yunan ders alsın bundan.. kımı koyacak abd rus askerının karşısına.. ayakları tıtrer rusların karısında.. bir tek TÜRK ASKERI DURUR RUSLARIN KARŞISINA ÇAKI GIBI.. bızde kımsenın emır erı degılız artık..eger 15 temmuz basarılı olsaydı, bugun rusların karsısında mehmetcık ın kanını dokecektı bu ıtler..
Erdoğan tam bır deha... hem ukraynayı kusturmedı hemde rusları... bır karar verıleceksekde bu saaten sonra bızım yerımız rus tarafıdır. bızden f35 saklayan- pyd-ypg ye 40 bın tır sılah veren- yunanı askerı uz yapıp namluları bıze cevıren abd nınde bittiği gundur 24 şubat..
10 gundur kim nerden aldıysa zararda 0,92 den alanda yarın zararda olmayacağı meçhul.şirket battı sankı oruspu ç rı