Fed 1 trilyon dolar piyasa ya verse gümüş düştü yere çıkmaz bu şansla emanuke
Printable View
Fed 1 trilyon dolar piyasa ya verse gümüş düştü yere çıkmaz bu şansla emanuke
kanada başkanı
ispanya başkanı
filipinler başkanı
iran başkanı
vs.
bunlar halkın içinemi karıştılar hastamı ziyaret ettiler yoksa pis insanlarmı?
devlet başkanlarına neden bulaşır bu virüs?
en çok gezen bizim ki?
testmi yaptırmıyor bağışıklık sistemimi kuvvetli yoksa kuluçka dönemimi daha bitmedi?
Mubarek dow dakikada algıyı değiştiriyor. Bi cümbüş bi karamsarlık...
düşüşün sonuna geldik mi? daha yolu var gibi, sonunu her zaman dolar belirler, henüz büyük zıplama yapmadı.
Ne biçim dünya yahu Fed 1.5 trilyon dolar daha para basicak tarihi gümüş çöküşü yaşanacak nedir bu dolar aşkı emanuke
2013 yılında hayatını kaybeden Amerikalı medyum ve yazar Sylvia Brown tarafından bundan tam 12 yıl önce, 2008’de yazılan ‘Günlerin Sonu’ (End of The Days) kitabının 312’nci sayfasında şu satırlar yer alıyor:
“2020’de akciğerlere ve bronşlara saldıran ve tüm bilinen tedavilere direnen ciddi bir zatürre benzeri hastalık dünyaya yayılacak. Hastalığın kendisinden daha şaşırtıcı olan şey, aniden geldiği kadar hızlı bir şekilde yok olacağı gerçeğidir. On yıl sonra tekrar saldıracak ve o zaman tamamen ortadan kalkacak.â€
Hakkında yazılanlara okurken, Sylvia Brown’ın medyum olarak bazı söyledikleri gerçekleşmese de Amerikan adli makamlarına yardım ettiği ve yaşarken oldukça ilgi gördüğünü öğrendim.
Tam “Ne tesadüf†diyerek konuyu kapatacaktım ki, 2003 yılında SARS salgınını ilk keşfeden bilim insanı olan Zhong Nanshan’ın, salgının dünya genelinde haziran ayında sona ereceğini açıklaması gelmez mi?
Kehanet mi bilemedim ama tam nokta atışı...
aha taradı fiçurları