Maşallah, tabana gidiyor:):)
Printable View
Maşallah, tabana gidiyor:):)
yüzdeoncu kardeşim, benim anladığım kadarıyla arsan tahtacısının tarzı toplayıp 5 kat götürüp 3 kata kadar hisseyi dağıtıp çıkmak değil. bence ara ara testere yapıyor. atıyorum 10 milyon lotu var. 2 milyon lotuyla 20 kuruş 50 kuruş 1 lira aralığında satıp alıyor. kimse de basıp gidecek diye satamıyor altta parası olup alamıyor, bu hareketlere ayak uyduramıyor. evet mal dağınık ama bence hepsini toplamak gibi derdi yok. zaten hepsini burdan toplamasının imkanı da yok. 7 lere götürmesi lazım çok mal toplamak için.
bu arada elindekini azalttın artırdın mı gelişme var mı? ben en son 5 ten satıp 4.5 den tekrar yığılıp bıraktım. yazmıyorum çizmiyorum bakmıyorum pek. önümüzdeki bir yıl içinde 7 lira üstüne çıkarsa dağıtmaya başlarım. 8 olursa tek lot bırakmam. her kademeye 1000 lot..
Teşekkürler, ama zaten yıllardır aynı grup aynı hareketleri ezberlettiler insanlara (2009 yılından beri Orta-Uzun cu olarak alıp satarım bu kağıdı. Taa o yıllardan " Mal dağınık KY yı kaçırsınlar toplansın götüreceklerdir kağıdı" diye avunur dururduk . Hiçbir zaman toplamadılar...) Yönetimden, Burak ARIKAN'ın oluşturduğu ofis ekibi ile bu işin başında olduğu,danışıklı birbilerine al gülüm verglüm yaptıkları söylenip durulur hep.
Kağıt bu edepsizler yüzünden hiçbir zaman ederini bulamadı,Bu kot kafalar olduğu sürece de bulamayacaktır da..
Sayın Tembeles gibi yukarıda belirli yerlerde hedef koyup, geldiğinde kademe kademe satmak, alırken de kademe kademe almak zannımca en güzeli. Sabretmeyi öğretti .Çok ekmeğini de yedik ARSAN'in bu sebeplerle bırakın dağınık kalsın...
arsanda kimse kaldı mı acaba eskilerden?
bende var.hisse hacimlendi.artık götürcekler gibi kısmetse.hergün güzel tahta yapıyorlar.işlem hacmi yüksek.fonları kolluyor patron.ondan sert götüremiyorlar.birbirlerinin hareketlerine bakıyorlar.fonlardanda 1,5 milyon lot civarı çözüldü galiba.patron ve ekibi alıyor tahminim.artık bekleyecegiz.
2. ayda şu şekilde bir yazı yazmıştım. bence eylül mart döneminde hareketini yapacak bu kağıt demiştim. eğer şu pahalı akedaş alımı olmasaydı muhtemelen şaunda bambaşka yerlerde olacaktık. çünkü 4. çeyrek bilançosunda alım için bozulan dövizden bile 40 milyonun üstünde kar yazacaktı. yine de eğer bi hareket yapacaksa marta kadar yapmasını beklerim. şayet bi kalkış yaparsa 7 den itibaren her kademeye 1000 lot satış yazıp 8 de tek lot bırakmayacağım. yapmazsa marttan itibaren her ay, 7 nin üstüne yüzde 5-6-7 ekleyerek satmaya başlama bölgemi seçerim. ytd.
tam yol ileri.sonunda sıramız geldi.milyon lotlarla kademlerde işlemlerle götürüyor patron.bir ara bugun 5,32 yemi ne 3.000.000 üç milyon lot satış yazdı.arkamıza yaslanıp 2022 ye zengin girme hesaplarına başlıyoz kısmetse