Bu topikde olupde pek dökülen olacağını sanmıyorumda, topikde olmayıp dökülen hatrı sayılır miktarda var. Bir ara çok trading yaptı, millet yinemi acaba derken, o acaba olmadı :)
Printable View
Bizim Makro ikitisat hocasinin anlattağı bir hikaye yi anlatayim,
Bizim hocanın , hocası kendisi o zaman lisan ögrencisi imis ,
Bir gün amfiye bir kutu icinde gelmis bunun icinde ne var demis,
herkes baslamis sallamaya, elma var, armut var, tatli var v.s v.s.
hoca demis yok bilemediniz yaklasin , acmis mukava kutuyu icinde bir fare var
bir sonraki ders yine kutu . yine sormus ne var demisler fare aferim v.s.
bu olay devam eder böyle yine sorar icinde ne var derler hoca icinde fare var
hocalarida ama artik bir ölü fare var demis yine toplamis sınıfı kutunun etrafina
bakın demis fare kutudan cikmak icin bir kuzey tarafi kemirmis , sonra vaz gecmis güney tarafina gitmis
oda olmadi yarim birakmis doğu derken ölmüs,
Fare tek bir yönü kemirseydi bu kutudan kurtulurmus..
hayatta böyle demis bir konuda uzmanlasin ordan yürüyün kurtulun ,
hisse senedi de öyledir, Simdi Alkimi sattin gittin x kagit aldin o da gitmedi bu sefer baska baska ,
elindeki sermayeyi bitirsin bir dönersin bakarsin ki o kagit gitmis...
bizim bağkur emeklisi güccük yatirimincinin imzasi anlamdir o bakimdan,
Hissemize gıdım gıdım can suyu veriliyor.
Potasyum fiyatları uçmuş 4 kat diyor toros patronu.. Biz hesaplarken 100 dü şimdi 400 bir aracı kurum da çıkıp favök falan hesaplasa alkim de rapor yazsa olmaz mı
Bir dost
Bu şirketin sorunu bilgilendirme eksikliği. Test üretiminden gerçek üretime geçiş yapıldı mı? Yıl sonuna kadar tahmini üretim ne kadar olacak, alınan büyük siparişler, vb. konularda açıklamalar neden yapılmıyor. Hisselerini iyi fiyatlarda satmak isteyen patron bu gibi bilgilendirmelere önem vermesi gerekir diye düşünüyorum. Saygılar.
Sevgili ortak dostlarım,
Bir şey öğrenmek istiyorum, yorumlarınızda gübreden bahsediyorsunuz, ürettiği ürün gübre yapımındadamı kullanılıyor?, amonyak gibimi?, cahilliğime verin, bilmediğimden sordum.
Madem bilmiyorsun neden bu hisseyi aldın diye soran olur ise, mali sonuçları çok etkileyici olduğu için.
saygılar, YTD
Potasyum gübrede kullanalıyor..
adamlar daha üretmeden satış için anlaşma talepleri geliyor demişti zamanında hatırlayan varsa.. Şimdi sus pus...
Bir dost