Yatırımcı ilişkilerini ısrarla arayalım lütfen. Ayrıca cimer üzerinden yönetim kurulu başkanının yönetim görevi huzur hakkı gibi adlandırmalar ile iyi paralar aldığını ama ky yı ezdirdiğini, geri alımı uygulanmadığını, konuya yönelik hissedeki düşük fiyatları haketmeği gibi açıklaamalr yapmayarak yatırımcısını korumadığını, son on yılda hisse fiyatının dolar bazlı onda bir gibi komik rakamlara geldiğini belirtelim. Şikayetçiyim devletime gğvenemeyecek miyim deyin. Bu şekşlde sonuç çıkmayacağını sakın düşünmeyin. Yüzlerce benzer mesaj giderse yönetim kurulu başkanı denen gizli eleman belki açığa çıkar. Rahatsızlık vermek iyidir rahatsız edin kendi çıkarınız için.
YÖNETİM KURULUNDA ART NİYET VAR. ADAM ÇIKAR HİSSE FİYATI ŞİRKET DEĞERİNİ TANSITMIYOR DER. MİLYON MILYON ANLAŞMALAR DEĞERLEMELER ARSA SATIŞLARI KONUT SATIŞLARI VAR. SIRF BUGÜNKŞ KAPTA 800 MILYON ARSA SATIŞ GELIRİ VAR. HABER TAM KAPANIŞTA KAPA DÜŞÜYOR. KÖTÜ BİR HABER ILSA KESIN AÇILIŞTAN HEMEN SONRA YAYINLARLAR.
ARAYIN RAHATSIZ EDIN CİMERE YAZIN RAHATSIZ EDIN. ALDIKLARI YÖNETİM MAAŞLARINI HAKETSİN ÇAPSIZ HERIFLER