Bu hafta artık 40 lı rakamları görme zamanımız gelmiştir umarım..Teknik olarak muhteşem yayı gerilmiş ok gibi fırlamayı bekliyor..
Birde şu petrol fiatları durulsa çok daha hızlı koşacağız..
Printable View
Bu hafta artık 40 lı rakamları görme zamanımız gelmiştir umarım..Teknik olarak muhteşem yayı gerilmiş ok gibi fırlamayı bekliyor..
Birde şu petrol fiatları durulsa çok daha hızlı koşacağız..
Aylık takasları paylaşabilecek bir arkadaş varsa seviniriz. Tşk..
Bilançonun iyi geleceği büyük bir ihtimal bence. Yalniz hızlı yükselişler çok iyi olmuyor. Duzeltmeler ile giderse iyi olur. Ama genel görünüm iyi. Bu sene büyük tabloda havacılık sektörü büyüme gösterecek. Toparlanacak. 2019 sonrasindaki çöküş sonucunu bu sene çıkış ve toparlanma olarak gösterecek muhtemelen. Ara Duzeltmelerde hisse kaptırmamak önemli. Ama genel büyük tabloya bakarsak bu sene havacılık THY için iyi gececek bence. Riske girmek istemeyenler ekrana fazla bakmasın derim. Yil sonu hisse için 60 uzerinde rakamlari bekliyorum bende. Uzun vade riski daha düşük oluyor. Yabanci bazen satiyor bazen aliyor ancak genel anlamda hisselerini artirmaya çalışıyor lar.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Şuana kadar gelen yolcu trafik verileri de baya iyi durumda bence. Çünkü 2019 verilerine yakin görünüyor. Bunun yaninda turizm sezonu başlamak üzere. Birde Ramazan bayrami ile birlikte Hac umre turları da başlayacak, bunun yaninda Rusya ya özel charter uçuşu yapacak yeni bir yöntem de buldular gibi(Rusya ya gidecek özel charter şirketi formülü ayarlamak uzereyiz diyorlardı, 2-3 milyon koltuk kapasiteli sanirim)
Yani turizm, havacılık ve gezi turları başlamak üzere. Onumuzdeki Mayis ayında bana göre 2019 Mayıs sezonunun üstüne çıkması muhtemel çok görünüyor. Sezon başındayız kısacası.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Şu an ki fiyatlara göre yıl sonu beklentisi canlı bir sezon olacak olursa 60 lı rakamlar şu yüksek enflasyon ortamında pek espirisi yok doğrusu,iğneden ipliğe bugünkü fiyatları not alın yıl sonu karşılaştırın!Beklentili bir sezonun daha yüksek bir fiyatlaması olması gerekir ki enflasyon karşısında bir fark oluştursun yoksa aynı tas aynı hamam ....Ha hiç olmazsa enflasyona ezilmedik deriz ötesi yok yoksa kazandık demek biraz zor...
Sabah ile şu saate kadar olan zaman arasinda Hisse saklama oranina bakinca Citibank elindeki hisse miktari 181 milyon civarina düşmüş. Sabah 186 milyon kusur idi. Sabah sabah Citi 6,7 milyon civarı hisse satışi yapmış sanırım. Bu satışa rağmen hisse iyi direndi bence. Ogleden sonra guzel bir hareket yapabilir bizlere. Tekrardan Citi sattiklarini geri alır bence. Hissede duzeltme olur ihtimali üzerine sabahtan sattığını düşünüyorum. Ama düzeltme ufak kaldı. Şimdi de yukari duzeltme olur diye düşünüyorum 😁. Bakalim ogleden sonra merakla bekliyorum. Ne olacak
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Taşınan Açıklar da artış var, GARAN EREGL THYAO SİSE KRDMD YKBNK taşınmış
https://i.hizliresim.com/1rvbezo.PNG