Sistem garip değil.. Sistemi uygulanması gereken tüm yıllarda uygulamayıp 1 yılda uygularsan böyle tuhaflıklar oluşuyor.
Printable View
EM siz gelir tablosuna baktım. Satışlar favok net kar büyümesi müthiş.. EM olmasaydı bilançodan sonra iki üç gün taban gidecek hisse EM ile neredeyse tabana oturacak... Ben herşeye rağmen beklentilerimi koruyorum..
Fiyatı güzel ucuzlamış bugün.
Yarın biraz daha alayım.
ARD Grup Bilişim , 2024 yılında net satışların TL bazında %130,6 artmasını bekliyor
24/06/2024 06:23:00
ARD Grup Bilişim Teknolojileri AŞ, 2024 yılında net satışların TL bazında %130,6 artmasını bekliyor.
Şirket'in Yatırımcı Sunumu'nda yer alan bilgiye göre, 2023 yılında 997 milyon TL olan net satışların 2024 yılında 2,3 milyar TL'ye ulaşması öngörülüyor.
Şirket'in FAVÖK beklentisi ise 2023 yılındaki 856 milyon TL'den %98,5 artışla 1,7 milyar TL'ye çıkması yönünde oldu.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yıl şöyle beklentileri aciklayan kac tane sirket var acaba.
Başka bir şirket aciklasaydi %90 tavan açardı. Ama bizim borsamizda bilgi degil, algı iş yapiyor malesef.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arkadaş da bugünkü olayı çok güzel özetlemiş.
https://youtu.be/mdQ0BhkxfAg?si=jZVr4JvJlIBUMuEG&t=228
Ardyz gelirlerde beklenen güncellemeyi yayımladı. EM'li 2023/3Ç FAVÖK 195 milyondan 123 milyona düşmüş oldu. Böylelikle geçen yılın aynı dönemine kıyasla favök büyümesi yüzde 73 olmuş oldu.. öncekinde bu oran yüzde 10 idi..
Parasal kayıp önemli değil demiyorum tâbi fakat sağlam bir spekülasyon bu bilançodan sonra günü pekâlâ artıda kapattirabilirdi... Yarını merak ediyorum... Bakalım hareket nasıl olacak..
Yeni yönetim kuruluna bağımsız üye olarak atanan;
Açıklama Vefat eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Aytekin
DOĞAN’ın yerine kalan görev süresini tamamlamak ve ilk toplanacak Genel Kurul'
un onayına sunulmak üzere Kurumsal Yönetim Komitemizin önerisi ile Sn. Prof. Dr. Talat ULUSSEVER'in
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir.
Sn. Prof. Dr. Talat ULUSSEVER, 2015 - 2016 yılları
arasında Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2016 - 2020 yılları arasında
T.C. Sermaye Piyasası Kurul Üyeliği ve Kurul Başkan Vekilliği Üyeliği, 2020
yılından itibaren EPİAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmekte olup, halen Boğaziçi
Üniversitesi İktisat Politikası Anabilim Dalında Profesörlük ve aynı
üniversitede Finans Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine devam
etmektedir.
Sn. Prof. Dr. Talat ULUSSEVER'in bağımsızlık beyanı ve detaylı özgeçmişi ekte verilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.
Şirket yönetimi tamamen kurumsal emin ellrde artık.. Arda nın hata yapma şansı yok..