beklenen gol haberi geldi.
tüpçü fikretin de dediği gibi "duğun devam edıyıi"
osman bu konuda ne dersin? patrona buradan bir çağrı yap, temettüyü açıklasın artık.
Printable View
Çin gidiyeeeaah
haberde bir karmaşa var çin üretimi değil çinden gelen diyor arada fark var, çinden gelen diyorsa byd manisayı etkilemez
Avrupa Birliği, Çin'den gelen elektronik araçlara yüzde 45 ek vergide anlaştı
şaşırtıcı değil beklenen hamleydi nerdeyse yüzde 50 ucuza mal ediyordu ab nin rekabet etmesi mümkün değildi yüzde 45 le çinin maliyet avantajını dengelediler
başladığı yerde bırakmazsanoız adam değilsiniz çok s..kk hareketler yaptırıyorlar gene destekte bırakacakalr
Avrupa enerji için Rusyaya bağımlı olacak hamleler yaptı ebesininkini gördü, bir daha herhangi birşey için aynı şeyi yaptığında yine ebesininkini görür, batarya işinde bu heriflerin önüne geçmeleri lâzım.
https://youtu.be/fdlJwyyTlHE?si=3lSJgHP7G5_uHeoA
Araba kullanmıyorum ama alsaydım güzel araba.
Tasarımı da hoş.
Fiyat rekabeti de olması lazım yalnız.
Bu aracı yollarda 1 defa gördüm. O da belki test aracı idi. Şimdi vatandaş bu arabayı niye alsın, sebep ne olabilir? En basit örnek 1800 tale verip tesla model Y SR varken buna 3500 tale verir mi? Ben vermem. Ford otomobilde Avrupa için birşeyler yapması lazım. Geçen yeni kuga ya baktım, olmaz böyle birşey kapılar kapanırken çıkardığı ses bile rahatsız edici. Puma he keza öyle. Ford acilen şu PSA grubu dizaynırlarından birini transfer etmesi lazım. Yoksa işi zor, nispeten en çok sattığı Fiesta'yı bitirdi, şimdi de Focus bitiyor, bakalım ne olacak...