dohol felan almışındır sen.:kahkah:
Printable View
Ha dersenki bu housing balonu patladığında FED faizlerini 5.25'e çıkarmıştı..
Şimdi bırak o seviyeyi, 3'e kadar arttırabilecek mi(arkadan dolanmadan)..sanmıyorum..
İşte patlamayan balon böyle oluşuyor..
Bak arkadan dolanma nasıl olur, bir örnek:
Alıntı:
ECB reinvestment flows are ''silent stimulus'' for the eurozone
http://www.forexrepository.com/news/...e-eurozone.htm
Ben alman yerine olsam bu rapora istinaden gider Norveç emeklilik fonunu katakulliylen ab kgf si Fonuna aktaririm hiç bakmam gözünün yaşına mübarek gün filan dinlemem Hans helga yürgen olaf yulaf çavdar vazifeye
Akıllı olun gelip Ege'de üzüm yemeye benzemez bu işler hey yavrum heyt bea
Bu arada European investment bank
AB kgf si oluyo ha
Altını ciziktiriym de gep mep kalmasın
Mubalaasiz
Karl Marks yaşasaydı elimizi öperdi misqin
FED fund rate 3 olursa, FED bir sonraki resesyon için ancak cephane biriktirebiliyor..aksi takdirde bir sonraki resesyon kapıyı çalarsa faizler negatif ve hoş geldin QE'ler..bu kadar riskli durum yani..o yüzden hepsi için geçerli; bir taraftan faiz arttırıyorum, taper felan yapıyorum..arka taraftan piyasaları haddinden fazla likit bırakmak..bumudur sıkılaştırma..:)
Sonra bir bakmışsın FED sıkılaştırma yapacak yada Trump geldi derken millet dolara saldırmış..oysa ortalıkta dünyanın likiditesi, yabancı çaktırmadan piyasana girmeye başlamış..ve geçmiş ola, alınan dolarlar elde kalmış..:(
Önümüz kurban bayramı, kurbanlık alanların bozduracağı dolarları 3.35 den alacağız, sonra 3.60 dan meraklısına devredeceğiz, sonra 2.9 yolculuğu...