Printable View
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Bayrama yüzümüz gülerek hadi la :party::party: Önce bu son girenler bi çıksın da :kahkah: ooolum Furkan :) batırdın bizi la :dvr::dvr::dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Önce bu son girenler bi çıksın da :kahkah: ooolum Furkan :) batırdın bizi la :dvr::dvr::dvr::dvr: Abi komple batma ben ileride bi yapay zeka robot yazacam O bizim için kazanacak biraz daha zaman lazım :dvr: :dvr: :dvr: :dvr: :dvr:
109300 gördü şimdi 107300 ..marjlar gene baş döndürücü
Alıntı: Originally Posted by mert45 Valla bu soruyu onlara soracaksın :kmk: ben 3 porsiyon longla devam ediyorum.:) pala nın niyeti çok bozuk.
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Abi komple batma ben ileride bi yapay zeka robot yazacam O bizim için kazanacak biraz daha zaman lazım :dvr: :dvr: :dvr: :dvr: :dvr: Tabii tabii :he::he::he::he::he::he::he::he::he:
Alıntı: Originally Posted by vicont pala nın niyeti çok bozuk. o hep öyle :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by mert45 109300 gördü şimdi 107300 ..marjlar gene baş döndürücü Gene çok day-trader biçti ..şimdi 107400
Bele volatilitenin ben ...