Aynen ben traderim bak uzun vadeli glyho 3 den beri dokunmuyorum.Butun karlar ona gidiyor .glyho 7 olunca tamamen borsaya elvada
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen ben traderim bak uzun vadeli glyho 3 den beri dokunmuyorum.Butun karlar ona gidiyor .glyho 7 olunca tamamen borsaya elvada
Haydin izleyeciler gelin artık bakmayin
kahraman der glyh 10 olacak diye yoksa sendemi o furyadasın patron inanılmaz berbat bir adam ama sabredene orda da ekmek var gibi
ben en cok bilgi sahibi kisi degilim cok degil 1-2 saatinizi okumaya verip.. olumsuz ceya olumlu tum gorusleri okuyabilirsiniz..daha faydali olur.
derimod kayitli sermaye tavanini artirdi ve sirketi uluslararasi bir degerleme sirketinden not aldi..
bu gibi seyler birlesme veya yabanciya satis gibi seylerin on habercisi
bundan 6 yil once yabancilar 200 milyon dolar teklif edince patron begenmemisti..
alti yil oncede birlesme beklentisi ile %200 civarinda prim yapmisti...
olay simdi yeniden gundemde o sebeplede prim yapiyor..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/251044
2012 sonunda böyle birşey olmuştu.. şimdi şirketin finansalları pek iyi değil.. ilk tahvil ihracı yapılırken kısa vadeli banka kredileri ile faktoring borçları kapanacaktı güya.. şimdi hem tahvil hem faktoring hem de banka kredileri var.. faiz yükü altında eziliyor.. nakde ihtiyaç var.. bu 3 yolla gelen nakdin bir hayrı olmuyor.. en mantıklısı birleşme - bedelli - ortak bulma veya bedelli - birleşme - ortak bulma.. başka şansı olmadığını düşünen yatırımcılar geliyor. ama temettüymüş bilmem neymiş bu tür beklentileri olanlar boşuna kısa vadede beklemesin. şirketin donu yok giymeye.. bi de temettü mü verecek.. :)
ve şirketin her hangi bir birleşme bedelli ortak bulma planı yok. sadece kayıtlı sermaye tavanı artırıldı. somut olarak tek bildiğimiz bu. böyle bir plan olsa zaten bunu açıklarlar..
Kahraman kim bir kahraman bey benim
Asuzu da öksüz kaldık😊 14 e takılı kaldık, bi el atsanız, herkez burada
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.