Originally Posted by
DARTHvader
Taze patronlar bu arada size bi ii bi kotu haberim var. Gecenki spk talebiyle ilgili 12 gunluk gecikmenize yaptigim sikayete sonuclandirilmasina dair cevap maili gelmis. Onceki yedirttigim 50bin tl ye gelen cevabin ayni. O cevaptan sonra bultene tasinmisti cezaniz. Bugunku bultende hic kimseye ceza yok. Ama Yakinda ki bi bultende bi 50bin tl daha yersiniz artik napalim. Iyi haberim de ferdi sonrasi 1 ay bos biraktiginiz yatirimci iliskileriniz icin buraya yazmistim hani ertesi gun bi adam bulup kap a ilan verdiydiniz. Cimer vasiyasiyla sikayet eden olmadiysa yirtarsiniz o cezadan. Direk spk ya yapilan sikayetlerden zaten korkmayin. Yogun adamlar napsinlar. Emir (suren ÷)) buyuk yerden gelmeyince ancak vakit olunca degerlendirirler ÷) Zira ben buraya yazip sizi korkuttum ama usenip cimere yazmadimdi. Yogunluktan firsat da olmadi yoksa size acidiimdan degil. Hele hafta bi gecsin yazarim belki :=)ytd aquinn.. yanlis anlaman yogunlugum azalacak da ondan. Iyi bi kompozisyon dosucam 1000 karakterlik. Sizin karakterlerinize az ama naparsin cimer sinirlandirmasi. Du hele haftaya ki performansimizi gorek. Islerim bitermi bitmezmi simdilik bilemiom ))