-
KAP haberleri gel şöyle güzel güzel 👍🏻
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
-
ben şuan inceleyemiyorum bakınca yazacam arkadaşlar..
-
Ben çok usta değilim ama gördüğüm.
Kısa vadeli borçlar fazla
Sermaye azalmış
Satışlar ciddi şekilde düşmüş
Olumlu tarafı zarar azalmış ve alacak meselesinin gyo işi ile çözülecek umudu...
Bunlar ciriyu 2 katına çıkaracaklardı mutlaka yeni iş anlaşmaları yapmaları lazım.
50 milyona yakın banka borcu var her türlü alacak meselesinin çözümü şart bunun için genel kurul kararı ve hazırladıkları planı görmek zorundayız...
Bilanço ben ıyi beklemiyordum satışların düşeceği unilever satışından sonra beklenen gelişme idi en azından zararsa ciddi anlamda azalma var....
Yani bizi her türlü alacak meselesinin çözümü kurtaracak başka kurtuluş yok...
-
alacakla ilgili ne yazılmış
-
Bu haber hissenin D sinifindan çıkmasına yeter mi?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Olağan toplantı günü 23.05.2017.
İstanbul'da olanlar mutlaka toplantıya iştirak edip, ilişkili alacağı sormalı.açıklamaları zaten tutanaklaştırılır ,biz de görmüş oluruz.
Faaliyet raporundaki son sayfadan alıntı aşağıdaki gibidir:
2017 ciro artış hedefi %122.
Doğruysa,yeni iş ilişkisi haberleri yoldadır.
-----
Şirket yönetimi hazırlanmış 5 yıllık iş planı ve imzalanan sözleşmeler doğrultusunda, 2017 yılından itibaren satış gelirlerini hacim artışlarından kaynaklanan ciro artışları ile artırmayı planlamakta, 2017 yılında %122’lik, 2018 ve sonraki yıllarda %19’luk hasılat artışları hedeflemektedir. Bunlar ile birlikte 31 Mart 2017 tarihi itibarıyla 18.953.166 TL tutarındaki paylara ilişkin primlerin geçmiş yıl zararlarından mahsup edilmesi planlanmaktadır.
Unquote
---------
-
Toplantıya çağrı anonsu 03/05/2017 ,yarın kap'ta duyurulacakmış.
-
✌
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.