-
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucu bildirimi.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 25.02.2019
Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 26.03.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEŞİKTAŞ
Adres Sabancı Center Kule:2, 4.Levent-İSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığının oluşturulması
2 - 2018 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi
3 - 2018 yılına ait Denetçi Raporlarının okunması
4 - 2018 yılına ait Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki
5 - Faaliyet yılı içinde boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Yönetim Kurulunca seçilen Geçici Yönetim Kurulu üyesinin Genel Kurulun onayına sunulması
6 - 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmeleri
7 - 2018 yılı kârının kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi
8 - Denetçinin seçimi
9 - 2018 yılı içinde yapılan bağış ve yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi
10 - Şirketin 2019 yılında yapacağı bağışların sınırının belirlenmesi
11 - Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 AFYON-2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLANI.pdf - İlan Metni
EK: 2 AFYON-2018 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları Şirketimizin 27 Mart 2019 günü saat 10:00'da Sabancı Center Kule:2 4.Levent - İSTANBUL adresinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1- Toplantı Başkanlığına Şerafettin KARAKIŞ'ın, Oy Toplama Memurluğuna İlker YILDIRIM' ın, Tutanak Yazmanlığına Eren MANTAŞ' ın seçilmelerine karar verildi ve Toplantı Başkanlığı oluşturuldu.
2-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve müzakere edildi.
3-Denetçi Raporları okundu.
4-2018 yılına ait Finansal Tablolar okundu, müzakere edildi ve tasdik edildi.
5-Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine yapılan seçimler Genel Kurul onayına sunuldu ve onaylandı.
6-Yönetim Kurulu üyeleri 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edildiler.
7-2018 yılı karının kullanım şekli belirlendi. Ve kar payı dağıtılmamasına karar verildi.
8- Şirketin 2019 yılı faaliyet dönemindeki finansal raporların denetlenmesi ile ilgili mevzuat kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasının Denetçi olmasına karar verildi.
9- 2018 Yılı içinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurula bilgi verildi ve onaylandı.
10- 2019 Yılına ilişkin olarak Şirket'in yapacağı bağışların sınırının Şirket vergi öncesi karının % 5'i (yüzde beşi) ve/veya 500.000 TL olarak belirlenmesine karar verildi.
11-Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine T.T.K nın 395. ve 396. Maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri hususunda izin verilmesine karar verildi.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 AFYON ÇİMENTO OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI.pdf - Tutanak
EK: 2 AFYON ÇİMENTO OLAĞAN GENEL KURUL HAZİRUN LİSTESİ..pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750208
BIST
(27/03/2019 - 16:53:04)
-
***KLGYO*** KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Satımı
***KLGYO*** KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Maddi Duran Varlık Satımı )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlık Satımı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği
İstanbul İli Bağcılar İlçesindeki 2339 Ada 13 Parselde kayıtlı 29/04/2014 Tarihli "Düzenleme Şeklinde Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi Sözleşmesi"nden Kaynaklanan Gayrimenkule Dayalı Haklar
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü
İstanbul İli Bağcılar İlçesindeki 2339 Ada 13 Parselde kayıtlı 39 adet brüt 5.914,20 m2 bağımsız bölüm.
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
27/03/2019
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Evet
Toplam Satış Bedeli
31.346.000 TL (KDV Hariç)
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
13
Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%)
25
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
1
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%)
8 (Devre konu gayrimenkule dayalı haklar finansal tabloda "stok" olarak takip edildiğinden toplam stok miktarına olan oranına yer verilmiştir)
Satılan Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
1
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
31
Satış Koşulları
Vadeli (Timed)
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
27/03/2019
Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
08/01/2019 tarih ve KLGYO1810048 sayılı değerleme raporunda belirtildiği üzere, SPK'nın 23/11/2018 tarih ve 58/1342 sayılı kararı ile GYO Tebliği'nin 22.maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine uyum sağlaması amacıyla anılan proje kapsamında arsa sahibi ile imzalanmış hasılat paylaşım sözleşmesi hükümleri çerçevesinde fiziki paylaşım yapılması ve Şirketimiz uhdesinde kalacak bağımsız bölümler üzerindeki ipoteğin terkin edilerek tapuların Şirket'e devredilmesi, aksi takdirde Şirket portfoyunden çıkartılması için 31.03.2019 tarihine kadar süre verilmiş olup, anılan karar kapsamında GYO Tebliği'nin 22. Maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine uyum sağlanması kapsamında söz konusu işlem yapılmaktadır
Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı
8.401.094 TL
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
Devam eden projelerin finansmanında kullanılacaktır
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karşı Taraf
Biskon Yapı A.Ş.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Evet (Yes)
Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği
İlişkili taraf (Şirket ortakları aynı tüzel ve gerçek kişilerden oluşmaktadır)
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
27/03/2019
Önemli Niteliklteki İşlem Kapsamında Kullandırılacak Ayrılma Hakkı Fiyatı
-
Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
Pazar yaklaşımı yöntemi
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
-
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
08/01/2019 tarih KLGYO-1810048
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
31.346.000 TL (KDV Hariç)
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
-
Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu Karar Organı'nın 23.11.2018 tarih 58/1342 sayılı kararı ile GYO Tebliği'nin 22.maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi hükümlerine uyum amacıyla, İstanbul İli Bağcılar İlçesi'ndeki 2339 Ada 13 Parselde kayıtlı 39 adet brüt 5.914,20 m2 bağımsız bölüme ait 29.04.2014 Tarihli "Düzenleme Şeklinde Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi Sözleşmesi"nden kaynaklanan hakların herhangi bir iskonto yapılmadan, Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin 08.01.2019 tarih KLGYO-1810048 sayılı değerleme raporunda Pazar yaklaşımı yöntemi ile belirlenen 31.346.000 TL bedel üzerinden Biskon Yapı A.Ş. ile Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 5.000.000 TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin karşılığında teminat olarak senet alınarak 1,5 yıl vadeli olarak satılmasına, yine ödemelerin teminatı olarak Biskon Yapı A.Ş. tarafından yapılacak satış işlemlerinde tapu devir yetkisinin Şirketimiz uhdesinde olmasına ve bu şekilde tüm satışı tamamlanan projenin portföyden çıkarılmasına,
Söz konusu satış işlemlerinin, Sermaye Piyasası Kurulunun Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) 6.maddesinde yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde %50 sınırını aşmaması ve şirket faaliyetleri açısından yapılan değerlendirme neticesinde önemlilik kriteri taşımadığından ayrılma hakkının doğmadığının tespitine,
karar verilmiştir.
Söz konusu satış işlemi kapsamında yaklaşık 9.952.000 TL(KDV hariç)'ye denk gelen tutar bir müteahhit firma ile Şirketimiz arasında yapılan barter(takas) sözleşmesi kapsamında devredilecek olup ilişkili taraf Biskon Yapı A.Ş. ile yapılan işlem bedeli 21.394.000 TL (KDV hariç)'dir. Bu çerçevede, müteahhit firmaya yapılacak devirlerde hakediş oldukça Biskon Yapı A.Ş.tarafından gerçekleştirilecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750209
BIST
(27/03/2019 - 16:53:47)
-
***IZOCM*** İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***IZOCM*** İZOCAM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
Hady Nassif Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Üst Düzey Yönetici 21.06.2016 İcrada Görevli Değil Yönetim Kurulu Üyesi Saint Gobain Ortadoğu Delegasyonu Başkanı Bağımsız Üye Değil
Samir Mamdouh Kasem Erkek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Elektrik Mühendisi 01.06.2010 İcrada Görevli Değil Yönetim Kurulu Üyeliği Alghanim Industries Başkan 0 0 Bağımsız Üye Değil
AHMAD HAMMOUD Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Alghanim Industries Başkan Vekili-(Mühendislik&Yalıtım) Bağımsız Üye Değil
LEVENT GÖKÇE Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi 17.11.2017 İcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş.- Genel Müdür Bağımsız Üye Değil
Robert Theodoor Gijsbert Etman Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici 25.11.2013 İcrada Görevli Değil Yönetim Kurulu üyeliği Alghanim Industries CFO Bağımsız Üye Değil Kurumsal Yönetim Komitesi- Üye Riskin Erken Saptanması Komitesi-Üye
DORUK ÖZCAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ekonomist 22.03.2019 İcrada Görevli Evet Bağımsız Üye Değil Kurumsal Yönetim Komitesi
MAKBULE BİLGE BAHAR Kadın Yönetim Kurulu Üyesi 21.03.2018 İcrada Görevli Değil Caria Finansal Danışmanlık kurucu Ortağı Bağımsız Üye Değerlendirildi Denetim komitesi,Kurumsal Yönetim Komitesi,Riskin Erken Saptanması Komitesi
FATMA FÜSUN AKKAL BOZOK Kadın Yönetim Kurulu Üyesi 21.03.2018 İcrada Görevli Değil YKB Yönetim Kurulu Üyesi Evet Bağımsız Üye Değerlendirildi Denetim Komitesi,Kurumsal Yönetim Komitesi,Riskin Erken Teşhisi Komitesi
PHILIPPE ANDRE RAOUL NUOAILHAC Erkek Yönetim Kurulu Üyesi 22.03.2019 İcrada Görevli Değil Bağımsız Üye Değil
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
LEVENT GÖKÇE Genel Direktör Makine Mühendisi Saint-Gobain Weber Markem Türkiye Direktörü
Doruk Özcan Genel Direktör Yardımcısı Ekonomist Mali İşler Direktörü-Şirket Muhasebe Md. - Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi -
MUSTAFA RÜŞTÜ UZ Satış Direktörü İnşaat Mühendisi Bölge Satış Müdürü
GÖZDEHAN ÇAYCİ İnsan Kaynakları Direktörü Ekonomist İnsan Kaynakları Müdürü
KEMAL GANİ BAYRAKTAR Pazarlama Direktörü Makine Mühendisi Teknik Pazarlama Müdürü
JEAN PHILIPPE CLAUDE PIERRE DESTANG Yatırımlar ve Üretim Direktörü Makine Mühendisi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750210
BIST
(27/03/2019 - 16:54:05)
-
***DYOBY*** DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***DYOBY*** DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı Kar Dağıtımına İlişkin
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 01.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREDYBY00027 0 0 0 0
B Grubu, DYOBY, TRAYASAS91E0 0 0 0 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREDYBY00027 0 0
B Grubu, DYOBY, TRAYASAS91E0 0 0
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 27 Mart 2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında, 2018 yılı faaliyetlerinin zarar ile sonuçlanmış olması nedeniyle, yıl karı maddesinin görüşülmeden geçilmesine, karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750211
BIST
(27/03/2019 - 16:54:12)
-
***ISYAT* *KORDS* *ANHYT* *OTKAR*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Pay Mali Hak Kullanım İşlemi - Nakit Ödeme
***ISYAT******KORDS******ANHYT******OTKAR*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Pay Mali Hak Kullanım İşlemi - Nakit Ödeme )
Özet Bilgi Hak Kullanım
İlgili Şirketler ANHYT, ISYAT, KORDS, OTKAR
Merkezi Kaydi Sistemde gerçekleştirilen hak kullanım ödemelerine ait kayıtlar aşağıda yer almaktadır.
KIYMET TÜRÜ ISIN KOD AÇIKLAMA ISIN KOD BORSA KODU İŞLEM TİPİ TEMETTÜ NET ORAN % TEMETTÜ BRÜT ORAN ORTAKLIKTAN ÇIKARMA NAKİT ÖDEME ORAN NAKİT ÖDEME TARİHİ PARA BİRİMİ AÇIKLAMA
PAY SENEDİ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. TRAANHYT91O3 ANHYT Nakit Temettü Ödeme 25,69768 30,23256 27/03/2019 TRY
PAY SENEDİ İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. TRAISYAT91Q5 ISYAT Nakit Temettü Ödeme 18,7 18,7 27/03/2019 TRY
PAY SENEDİ KORDSA TEKNİK TEKSTİL A.Ş. TRAKORDS91B2 KORDS Nakit Temettü Ödeme 29,75 35 27/03/2019 TRY
PAY SENEDİ OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. TRAOTKAR91H3 OTKAR Nakit Temettü Ödeme 255 300 27/03/2019 TRY
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750213
BIST
(27/03/2019 - 16:55:12)
-
***YGGYO* *BASCM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***YGGYO******BASCM*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler BASCM, YGGYO
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
BASCM 1 BASTAS BASKENT ÇIMENTO SANAYI VE TICARET A.S. E CEMAL ARSLAN 537,880
YGGYO 2 YENI GIMAT GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E MERYEM KILIÇ 200,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750214
BIST
(27/03/2019 - 16:55:47)
-
***YESIL*** YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***YESIL*** YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Fermani Özgür Altun 27.03.2019 tarihinde işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildirmiş olup en yakın zamanda gerekli işlemler tesis edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750215
BIST
(27/03/2019 - 16:57:47)
-
***TUPRS* *AYGAZ*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı
***TUPRS******AYGAZ*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı )
İlgili Şirketler AYGAZ, TUPRS
28.03.2019 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Adı Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
AYGAZ AYGAZ 1,2866667 1,0936667
TUPRAS TUPRS 15,15 12,8775
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750216
BIST
(27/03/2019 - 16:59:39)