-
-
-
-
Angaranin baglari da buklum buklum yollari :party:
Milletin tokadi
-
Alıntı:
Originally Posted by
british
Alıntı:
Originally Posted by
british
yapın görevinizi siz devletin adamı pozisyonundasınız şu anda istifa edin o zamn nereyi tutmak istiyorsanız tutun
-
Akp+ mhp =51.7
Chp+iyi+hdp41.5
-
büyük başarı tebrike diyorum yalnız türkiye nüfusunun neredeyse 5 te 3 ünün yaşadığı yerler kaybedilmiş ne diyon
bide hdp falan deyip duruyordun dün gece balkon konuşmasındada kürtlere teşekkür ediyorum bizi tercih ettiler diyordu ne diyon sende mi şimdi hdp yalaması oldun riskli şey
-
Devletin resmi kurumlarına zerre kadar güven kalmadı. Ben zaten TÜİK in açıkladığı tek bir veriye bile inanmam. Cumhurbaşkanı bile büyükşehirleri kaybetsek bile ilçelerini kazandik dedi yani İmamoğlu nun kazandığını söylemese de ima etti'. Büyükşehirlerde yaşayan insanlarimiz ekonomiden etkilendi. Küçük iller ise beka dedi. Secimin kaybedeni yok kaz***** elbette demokrasi ama 3 büyük ili kaybetmek AKP ne iyi gelmedi.Zaten balkon konuşması herşeyi belli etti. Suratlardan düşen bin parça idi. Burada saat 21 de görüşürüz diyenler vardi, gelemediler. Borsa bugün düşer o cok dert değil. Benim, esimin ve kızımın oyları ile İmamoğlu nun kazanmış olması milyonlara bedel. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.