Geldik zurnanın zırt deliğine yani 5.50,patroniçenin hiç acıması yok,gülücük dağıtarak ky'ı soyuyor...ytd.
Printable View
Geldik zurnanın zırt deliğine yani 5.50,patroniçenin hiç acıması yok,gülücük dağıtarak ky'ı soyuyor...ytd.
Buradan kalktı,kalktı,yoksa gidişat çok kötü,öyle benim güzelleme laflarına karnım tok...Dün zaten 5.60 cıvarı 3/1 kısımını ostime attım %5 aldım,anca bu şekil olur hisse değişimi ile tahtacı el tmadığı sürece,zaten patroniçenin niyetini öğrendik,her düşürdüğü kademede inekliyor peşi sora malum 1 alt kademe,zaten 5.60 seviyeleri çok sıkmıştı şu an 5.50 çok önemli,zaten stoplossum 5.49 yarısını acımadan satarım başka hisselere yönelirim.Ahmet Mergen ne diyordu,kardeşim düşen hissede stoploosunu çekeceksin,yükselmiş hisseyede by,by diyeceksin,bende o taktiği uyguluyorum,eğer satmassan katlamasını beklersen babayı alırsın diyor,zaten tekrar düşmeye başlarsa abem ben uzuncuydum demeye başlar,işte seni o zaman boylu,boyuna uzatırlar diyor ve aynen katılıyorum...ytd.
Stoplossum devreye girdi %50 alan hayrını görsün...ytd.
Stoploss çektiğim seviyeye gelmiş 5.40 altına indiği zaman bile almadım %50 yeterli bunun için,çünkü güven vermiyor,güven vermesi için 6 üstüne atıp o seviyeden inmemesi lazım ve unuttum gittim...ytd.
5.39 yaptırdı yine:bravo:
Sn. Horasanlı verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler. Sağlıcakla kalınRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patroniçe ve ekibi işbaşında yine kürkçü dükkanına dönüş yaptı,guya 6 üstüne atmıştı,demekki niyeti başkaymış gel,gel yapmakmış,işte (HORASANLI ) gibileri böyle uyuturlar güzel laflarlan,ne derler tatlı dil yılanı ininden çıkartırmış,6 üstünde kalıp oradan üst noktalara atmadıkça bir halt olmaz %50 geride bırakmıştım 5.50 stoplossumda geri kalanlarıda 5.85-6 arasında okutmştum güvenim olmadığı için,tekrarında 5.60-50 arası alış yaptık okuttuklarımı,bu sefer stoplossum 5.40 ytd.