Originally Posted by
obblomovv
İşte seviye, işte feraset.
"Siz de Arap' larla mı yatıp kalkıyorsunuz bu durumda?"
He hocam heee....
Uluslararası iş birliği ile üretilen, dünyanın teknoloji üssü Amerika' nın başını çektiği,
tekrar ediyorum; "dünyanın en büyük savunma sanayi projesini" hangarlarına kilitlerler.
Size ilgili kaynaklardan referanslı Facebook veya Youtube' da video olmadan bir şey anlatamayacağımı aşağı yukarı tahmin ediyorum.
Ben genele hitaben yine de yazayım:
BOP projesinden ben 25 yıldır haberdarım... Düşünün bu kim bilir kaç yıllık projedir.
Ülkenin güneyinde son 25-30 yılda parçalanan ülkelerin tarihine bakın.
Özellikle İran-Irak savaşı ve sonrasında(ABD doğaldır ki Irak' ı destekliyordu ve körfez savaşı öncesi tonlarca silah yığmıştı bu ülkeye).
*Hepsi temelinde ABD tarafından uzun yıllar silahlandırılmış, desteklenmiş,
sonra güç zehirlenmesine yol açtıkları liderlerinden "halkını kurtarmak için" demokrasi götürdükleri,
önce kendi içlerinde mezhep çatışması vb. yarattıkları ülkelerdir...
Son iki paragrafı dikkatle okumanızı öneririm.
Açın Ortaoğu' nun Paris' i, altyapı(köprü, yol, hastane zengini) Lübnan' ın tarihini okuyun.
Bu süreçlerin tümünde ilgili ülkelerin siyasilerinin mezhep ve iktidar savaşlarında olduğunu,
büyük bir kısmının dışarıdan gelen "demokrasi" yardımını ayakta alkışladıklarını hatırlatırım.
EK: *Hepsi" yazmışım. Doğrusu "Hemen hepsi" olmalı. Suriye uzun yıllardır Rusya güdümlü bir ülke olmuştur.
Ancak sonuç ortada.