Şahan bile patlamış kriz geçirmiş bari içişleri bakanını falan bir şeyler açıkla demiş mum gibi durma demiş...
Printable View
Şahan bile patlamış kriz geçirmiş bari içişleri bakanını falan bir şeyler açıkla demiş mum gibi durma demiş...
Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
·
36d
15 yıl önce 1 $=1.2 TL iken CHP oyu %25 idi. Şu anda 1 $ =20 TL, CHP oyu küsürat partileri düşünce %24. Yani CHP oyu artmayı bırakın azalmış. Buradan iddia ediyorum 1 $=50 TL olsun, CHP oyu yine %25'i geçmez. CHP oyu ekonomik parametrelerden bağımsız. Sosyolojik sebepleri var.
Nasıl helalinden?Alıntı:
CHP listesinden 15 parti üyesini milletvekili yaptıran Ali Babacan, gelen tepkilere ilişkin '15 arkadaşımız da hak etmiştir, helalinden seçilmişlerdir' dedi.
Alıntı:
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
1. Görüşme teklifi Erdoğan’dan geliyor. Oğan-Erdoğan görüşmesi olumlu geçiyor. Erdoğan ATA ittifakının ilke ve şartlarını büyük ölçüde kabul ediyor. Bu konuda bir noktaya geliniyor. Oğan Ümit Hocayla görüşmeden cevap veremem diyor. Görüşmeleri devam ettirme kararı çıkıyor.
Bu seçim işi iyice sıkıntı verdi.Alıntı:
2. Bu arada, Kılıçdaroğlu Özdağ görüşmesi gerçekleşiyor. KK Özdağa göç bakanlığını teklif ediyor. Özdağ yetkili kurullarımla görüşmem lazım diyor. Herkese çok cömert olan KK Özdağa içişleri içinde bir daire olan Göç bakanlığını teklif ediyor. Şaka gibi. Kimse kabul etmez bunu.
3. Ümit Özdağ yetkili kurullarıyla görüşüyor. Partililerde tam bir mutabakat yok. Tarafsız kalalım fikri öne çıkıyor. Kalanların bir kısmı Millet, diğer kısmı Cumhur diyor. Bir mutabakat çıkmayınca, yetkili kurullar görüşme ve anlaşma için Ümit hocayı tam yetkilendiriliyor.
4. Oğan-Erdoğan görüşmesinde üniter yapı, anayasanın ilk dört maddesi, 66. Madde ve sığınmacı meselesi gibi sadece ilkeler konuşuluyor, bu konularda büyük ilerleme sağlanıyor. Bakanlık, CB yardımcılığı gibi detaylara girilmiyor.
5. Erdoğan, görüşmelerin derinleşmesi için Zafer partisine yetkilendirilmiş bir AK parti heyeti gönderiyor. Ak parti Heyetiyle Özdağ ve Ogan görüşecek. Özdağ ve Oğan pazartesi günü bir sonuca varırlar ve kamuoyuna açıklarlar. Ben ne olur olmaz diye, en geç salı diyorum.
Fatih Eryılmaz
@erylmazfatih38
Eski Çin’de idam mahkûmlarının son gecelerini hep birlikte neşe içinde geçirmelerine izin verilirmiş. Mahkûmlar, cellât da aralarında olmak üzere, hep birlikte sabaha kadar şarkılar söyler, en sevdikleri yemekleri yer ve pirinç rakısı kadehlerini peş peşe yuvarlayıp mutlu olurlarmış. Kural gün doğmadan mahkumların öldürülmeleri, fakat mutlu ölmeleri imiş.
Yine böyle bir infaz ayininde mahkûmlar, sabahın ilk ışıklarına kadar pek güzel eğlenmişler, şarkılar söyleyerek yiyip içmişler. Derken güneşin ilk ışıkları dağların arasından görünmüş.
Mahkûmlardan biri, cellâda sormuş: “Bizi neden öldürmedin, gün doğuyor?”
Cellât; Öldürdüm demiş.
Mahkum; Fakat kellelerimiz yerli yerinde duruyor” demiş.
Cellat; Size öyle geliyor, demiş ve palasına bulaşan kanı göstererek devam etmiş. Sizin başınızı öyle ince bir kılıçla öyle hızlı kestim ki öldüğünüzden haberiniz yok. Ayağa kalktığın anda kellen kucağına düşecek demiş.
Ve ayağa kalkan her mahkumun kellesi düşmüş.
Kelleniz çoktan gitmiş olabilir ve siz bunu henüz fark etmemiş olabilirsiniz. Bir şey olmuş, ama siz olan şeyi henüz idrak edemediğiniz için olmamış gibi davranıyor olabilirsiniz. Ve kellenizin hâlâ yerinde olduğunu sanıyor olabilirsiniz.
Gerçeği anlamanız için ayağa kalkmanız gerekiyor...
Yasin İzgi
@yizgii
·
19s
Korkuyor Adnan Menderes
üç saata indi uykusu.
Korkuyor Adnan Menderes
hiçbir korkuya benzemez
halkını satanın korkusu.
Nazım Hikmet - 1959
Bakhmut, Rus Ordusu kontrolüne geçti...
Bu defa galiba doğru. Nato için çok kötü haber. Türkiye için iyi haber.
Çok eleştirdik, yeter. İstifa etmesi gerekir.Alıntı:
Yavuz Ağıralioğlu:
“3. tur olsaydı Kemal Kılıçdaroğlu elinde halifelik bayrağıyla İslam İşbirliği Teşkilatına kadar giderdi.”
"Erdoğan'ın geçen gün CNN'e verdiği röportajda, biz güçlü bir devletiz; Batı’nın (Rusya'ya) yaptırımlarına bağlı değiliz açıklaması, birçok Batılı lider ve diplomatı tedirgin etti."
— CNBC
Dr.Savan Günay official
@SavanGunay
%56 57 bandını Tayyip Bey seçim alacaktır. Ama Tayyip beyin sağlığı iyi değildir.
Daha sonra bazı tabloları konuşacağım.
Ülke olarak çok zor bir dönemdeyiz.
Benden günlük ülke adına hiçbir tweet beklemeyin..
Gerektiğinde konuşacağım
Gerekirse elimi taşın altına da koyacağım.
Bu ülke bizim ülkemiz.
Ne gerekiyorsa yapacağız.
Öncelikle sakin olmayı doğru buluyorum.
Bilge Yılmaz
@ProfBilgeYilmaz
KKM bir canavara dönüştü ve Türkiye ekonomisini yutmasına çok az kaldı!
Erdoğan iktidarının kendi eliyle yarattığı bu canavarın tek hedefi sahibinin, Erdoğan'ın, siyasi ömrünü uzatmak.
Bugün devlet KKM adı altında dolara %36 faiz ödüyor. Akıllara zarar bu faiz hepimizin cebinden çıkıp dar bir grubun cebine giriyor.
Bu düpedüz servet transferidir!
Erdoğan'a oy vermek hem bunu onaylamak hem ekonominin batmasına izin vermektir.
Adem Taşkaya 🇹🇷
@Adem__Taskaya
·
2s
Siyasal kırılmalara örnek;
-Bebek katili Apo'nun yakalanışı MHP'yi ikinci parti yaptı.
-28 Şubat süreci RTE'yi iktidara getiren unsur oldu.
-Ama Sığınmacılar meselesi hala istenilen düzeyde siyasal etkisini gösteremedi.
https://www.youtube.com/watch?v=arrBlog4MAo
Mutlaka izleyiniz...
Dnipro füze saldırısında ağır yaralanan Ukrayna Genelkurmay Başkanı Zaluzhny az evvel Kiev’de öldü.
Teyit edilmedi.
Oğan-Davutoğlu görüşmesi sonrası(uzun saatler sürdüğü yazılmıştı), Oğan-Erdoğan görüşmesi olmuştu.
Alıntı:
Dr. Sinan Oğan
@DrSinanOgan
·
22d
Plana sadık kal…
#OAnGeliyor
Canan Kaftancıoğlu: Benim ilk üyeliğim ülkü ocaklarınadır.
https://i.hizliresim.com/2irwq3n.png
Alıntı:
Mustafa Karabulut
@mustafakrblt
·
1 sa
Taşıyıcı 15 dakikada ölüyorsa, nasıl bulaşıyor?
İkisinin envanterinde, toplam 59 F16 var.Alıntı:
Malinda 🇺🇸🇺🇦🇵🇱🇨🇦🇮🇹🇦🇺🇬🇧🇬🇪🇩🇪🇸🇪
@TreasChest
Information appeared online that 45 Danish and Dutch F-16AM/BM Fighting Falcon fighters will be delivered to the Air Force of Ukraine.
The Belgian company SABCA will overhaul and modernize the aircraft before delivery.
F-16AM/BM or F-16MLU are at the F-16 block 50/52 level.
These are beautiful planes.
Alıntı:
Dmitry Medvedev
@MedvedevRussiaE
·
20 Eki 2022
Bye, bye @trussliz, congrats to lettuce
Alıntı:
Elon Musk
@elonmusk
Pretty good troll tbh
Alıntı:
Elon Musk
@elonmusk
·
21 Eki 2022
Btw, how’s it going in Bakhmut?
Bakhmut düştü...Alıntı:
Dmitry Medvedev
@MedvedevRussiaE
·
4s
@elonmusk
, you've asked me about Bakhmut... Come and see for yourself!
Alıntı:
Demir Pusula
@DemirPusula
🏴Türkiyede Kadın S*eks Ekonomisi
Bozulan ekonomi ile ahlakta tam hız çöküyor.
📍1991 dağılan SSCB "Rus Hayat Kadınları" bozulan ekonomiyle ülkemize akın etti. Hala bir seks kültürü olarak yer alıyor.
📍Durum bizde daha kötü. Hemde sanal alemde 7 kıta, 190 ülkede
Devamı⤵️
Alıntı:
2. Türk kızları önceden tutucu ve katı kültürle bilinirken, artık paraya satın alınan bir metaya dönüşüyor.
🔸Onlyfans, Live uyg, +18 sohbet uyg, jigolo sitelerinde raflarda artık maalesef Türkler yer alıyor.
🔸Bu en az 30 senelik bir ahlak yozlaması ve karizmanın çizilmesi demek
3. Dolar karşında değersiz TL ile yabancı orta halli kişiler bile rahatlıkla birini bulabiliyor.
🔸Bu millet için asla kabul edilemez bir yıkımdır.
🔸Bu diğer nesillerinde etkilenip "kar topundan çığ olarak" büyüyor.
🔸Bu durum neslin ve ailenin bozulmasına neden olacak
4. Bu öyle pis bir iştir ki ne kazanılan para huzur verir. Ne bu illet bırakılabilir.
Bir kaç kötü yola düşmüş insanın hayat öyküsünü dinledim.
Hepsi parasızlıktan girmiş. Şimdi çok lüks yaşıyor ama bundan nefret ediyor ve bırakamıyor.
9. Bu ne şanlı tarihe, ne ecdadımıza doğru bir hareket değil. Şehit kanlarıyla sulanmış bir toprakta yaşayan milletin bu yollara düşmesi çok acıdır.Alıntı:
5. Bu Seks ekonomisinin bazı zararları var.
📍Ülke itibarı ve milletin değerinin düşmesi
📍Ahlaksızlığın hoş görülüp aleni şekilde yapılması
📍Aldatmaların artıp evliliklerin azalması
📍Ülke nüfusunun azalıp, demografinin yabancılara karşı azalması.
📍Gelecek neslin p*ç olması
6. Nesil p*ç olursa ne olur?
Erkek yurttur, kadın ulustur.
🔸P*ç olan bir nesil ahlaklı nesil yetiştirmez
🔸Ahlakın olmadığı yerde ekonomik hiç olmaz.
AB bu durum nasıl oluyor?
Onlar bu pisliği yaşadı. Ekonomik krizler, büyük savaşlar, sürekli değişen haritalar. Artık oturdu.
7. Her milletin bir karakteri vardır. Kültürü ve tarihi bunun üzerine kuruludur
🔸Eski Türk ve Türk İslam devletlerinde kadın ve erkeğin rolleri katı şekilde bellidir
🔸Bu aile yapısını güçlendirir. Güçlü aile güçlü millet, güçlü devlet olur.
Devlet yıkılsa da yenilerini kurduk
8. Sanal teknolojinin ve ulaşımın kolaylaşması bu Seks ekonomisini pik yaptırdı.
🔸Artık yabancılar buraya gelip ihtiyaç karşılıyor.
Her şeyde olduğu gibi bununda b*kunu çıkarmakta üstümüze yok.
Evli, bekar, nişanlı her ideolijden kadınlar buna bulaşmış durumda
Türk milletinin içinde bulunduğu her bireyle birlikte şeref ve namusu ayaklar altında iki paralık durumdadır.
:))))))))))))))))))Alıntı:
VartoLu
@ironik_li
·
4s
AKP'li kardeşlerime duyurulur…!
İlk turda Erdoğan'a oy verdiysen o oy hala geçerli.
Tekrar sandığa gitmene gerek yok.
Beyaz Saray, ABD'nin temerrüde düşmesi durumunda borsanın %45'ten fazla düşmesinin beklendiğini söyledi.
Macron işte, orada öyle burada böyle. Ciddiye alınmaz, aynen KK gibi.Alıntı:
Japonya'da yapılan G7 zirvesine katılan Macron Çin'e karşı "ortak cephe" çağrısında bulundu.
Kısa süre önce Pekin'i ziyaret eden Macron, Rusya'nın aklını başını getirmesi için Xi'ye güvendiğini ve Avrupa'nın Tayvan meselesine bulaşmaması gerektiğini söylemişti.
DEVA Partili İdris Şahin, ellerindeki hiçbir ankette Kılıçdaroğlu'nun ilk turda kazanamadığını itiraf etti.
Sanki ilk turda bitecek gibi bir algı satın alındı. Bu son derece yanlıştı.
Ben de CHP genel merkezindeydim. Saat 8 itibari ile sonuçlar belliydi.
Rusya için iyi değil. Türkiye'de İslamcı bir lider ve İslamcı bir hükümet, Rus çıkarları için hiç uygun değil.Alıntı:
Rus Dışişleri Bakanı | Lavrov:
“İslam, Rusya’da benzeri görülmemiş bir yükseliş yaşıyor.”
Fazla ciddiye alınacak bir hesap değil.Alıntı:
Umut
@Umut16017830
·
2s
Bugun Hatay da yüzlerce UFO geçti. Bölge büyük olaylar gebe.
Alıntı:
İsmail Dükel
@ismaildukel
·
28d
Sinan Oğan “plana sadık kal” diyor..
Ne planı?
Kim, kiminle plan yaptı?
Planı yapanlar, kimlere karşı yaptı?
Plana kim sadık kalmıyor?
Plana sadık kalınmazsa ne olur?
Gecenin bir yarısında millet bu soruları neden sormak zorunda bırakılıyor?
no more stories
@saral65
·
6d
İki keklik bir kayada ötüyor
İki keklik bir kayada ötüyor
Ötmede keklik derdim bana yetiyor
Aman, aman yetiyor
HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü'den, Kılıçdaroğlu'na tepki:
Milliyetçilik gazına bastığınız zaman imkansız bir strateji takip etmiş olursunuz. Bir yandan henüz tamamı sandıklara yansımış olmayan bir Kürt oyunu ikinci defa düşünürken hiç sandığa gitmemeye sevk edebilirsiniz.
https://i.hizliresim.com/oxbg7d0.jpg
Alıntı:
Ruken Tuncel
@ruken_tuncel
·
3s
Amed bunu yapmış olamaz. Sandığa gider misiniz Kayapınar, Bismil, Bağlar, Yenişehir, Sur!
Ertuğrul Kürkçü açıklamış işte neden olduğunu...Alıntı:
Fırat Erez
@FIRATEREZ
·
2s
Niye böyle?
Bir fikri olan var mı?
https://youtu.be/iSo2tnrIaSA
Bakınız ufacık çocuk nasıl biliyor. Salak eline almış mikrofonu, çocuğa demokrasi-demokrasi deyip duruyor.
100 defa yazdım: ''Demokrasi, tiranlığa gidişin en kestirme yoludur.'' 1748. Kanunların Ruhu.
Dışarıda kullanılan oylar bugün itibariyle 471 bin.Alıntı:
Cem Kıran-Mavi 🖕 Tık
@NARIKMEC
·
11s
Moskova ya oy kullanmaya geldim, 30 kadar solcu bildiğim kişi, KK'nın aptalca Rusya çıkışı ve Fetoşçuları ittifak'a almasından dolayı oyunu Erdoğan'a verdi.
https://www.youtube.com/watch?v=zKVndBYQ_e4
Kahve içmezsem kendime gelemiyorum.
https://www.birgun.net/haber/bakanli...karisti-383888
Kendi kendine mi karışmış? Nasıl bir yalan-dolan ve ugursuzlugun icinde yaşıyoruz. Resmen pisliğin içinde debeleniyoruz.Alıntı:
Bakanlığın gizlediği skandal: Sığırlara yapılan zorunlu aşıya virüs karıştı!
Sığırlarda ilkbahar aylarında zorunlu olarak vurulan çiçek aşısına BVD virüsünün karıştığı öğrenildi. Aşıda yaşanan skandal nedeniyle kaç hayvanın öldüğü henüz bilinmiyor. Hayvancılığın yüzde 15-20’sinin tehlike altında olduğu belirtiliyor. Öte yandan hastalık nedeniyle antibiyotik kullanılıp acilen kesilen hayvanların etlerinin insan sağlığı için tehdit oluşturduğu belirtiliyor
Korku ve Yalan Imparatorluğu.
İlhami Işık
@dunya20101
·
23d
İnsanları mültecilere karşı kışkırtacaksınız ve bütün kötülükleri mültecilere yükleyeceksiniz
Sonra da gidip size bir koltuk verecekse bu ülkeye mültecileri getiren lideri destekleyeceksiniz
Mide bulandırıcı siyaset bu.
Israil Guvenlik Bakanı Ben-Gvir bu zabah Harem-i Şerif'i basmış.
https://i.hizliresim.com/8xdm8ok.jpegAlıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun fetöcü eski danışmanları :
1. FATİH GÜRSUL : 10 yıl 6 ay hapis cezası aldı
2. MURAT AKSOY : 2 yıl 1 ay
3. ALPER KETEN : firari
4.AHMET CANER YENİDÜNYA : KHK ile ihraç
5. KORAY ÇALIŞKAN : 1 yıl 6 ay hapis
6. RASİM BÖLÜCEK 👇
Tbmm'ne F16 ile bomba attı bunlar. Çocuk oyuncaği değil bu iş.Alıntı:
nevsin mengu
@nevsinmengu
·
23s
Danışmanlar neye göre seçiliyor? bu kişileri kontrol eden bir mekanizma yok mu? Bu seviyede paylaşımlar yapmış birine acaba ne danışılabilecek? https://sabah.com.tr/galeri/gundem/c...landin-kemal/4
BREAKING: The World Health Organization is warning about a rise in “severe myocarditis” in newborns and infants between June 2022 and March 2023.
Oy kullanmadım. Seçimlerden sonra olanları gördükten sonra da "doğru yapmışım" dedim. Bu da sanki müşteri kızıştırıyor. Şabalak...Alıntı:
Fatih Altayli 🔴🇹🇷
@fatihaltayli
·
1 sa
ABD’de ilk gün için rekor Katılım. 18 saatli yoldan gelip oy kullanan var.
8368 New York
1454 Boston
1419 Miami
2260 DC
1716 Houston
1844 Chicago
2629 Los Angeles