Ustadim webster fenomendir!
Kimi kastesttiginizi bilemedim ama laf banayda benim kendi basligim mevcuttur
Syg
Printable View
11 martta aldığımı yazdım sürekki ana lotlae elde sat al yapa yapa tek hanede benin maliyetim ayrıca neye göre 3 hane tamamen uydurmayla ilgilili😂birde hisse de çıt yok bir soru sordum çalı arkasından çıkmaya başladılar beyler ben vebal almamak için çok çabalarım durdo 3 lira ijen alanlardanım işbir 300 ken tpmol 3 lir iken deva 4 lira iken vakko 4 lira ijrn alkim 20 bölünmeden önce dmsas 2 lira bedelli yap adan önce bunun gibi daha 20 tane hisse sayabilirim
Melih Bey
Balboanın başka bir versiyonları mı geldi
gözümüz aydın...
Bakalım neler olacak ..
Balboa hakkını helal et...
Yakında kavaklar arsalar havuzlar yemekler...Ankara'da gezmeler Ankara havası iyi gelmiyordu mu acaba....
Sayın Cover sende ne rüya görmüşsün maşallah bir hayra yoramadın gitti ama sağlam görmüşsün maşallah ki fazla korkuyorsun 3 harflilerin yarısı da yeter bize🤣😂
Sabah uyanınca Söyle bir bakayım dedim gözlerime inanamadım. Halen gözlerimi oğuşturuyor yorumları birer kez daha okuyorum.
Gece kimse uyumamış yorum yapmış.
Helal olsun bu günleri görmek de varmış. Çaycı sen çok büyüksün...:)
Biz, al /yat yaparak bu günlere geldik. Öyle ki portföyüm tek kağıt olmuştu. Korku başladı, riski azaltmak için biraz satıp portfyü zenginleştirdim.
Şimdi webster arkadaşımız 15.92 den alıp "al sat " yapıp gideceğim diye yazmış. Böyle cesurca davrandığına göre arkadaşın bir bildiği olsa gerek diye düşünüyorum. Acaba bu alımı yapması için nasıl bir bilgi aldı. Bizde bilsek iyi olur.
Önümüzdeki günlerde olacakları büyük bir heycanla bekliyorum, teknik açıdan 17.50 yi kırarsak 22/25 lere yolculuk başlar. Temel açıdan çaycı bir müjde patlatırsa daha dahası da olur.
Ama Bunlar RÜYA ve hülyalarımız..
Ya olmazsa?
Hayırdır inşallah diyelim. Hayırdır.
Belli oluyor kendisinden çok şakşakçıları yazdığına göre, peki sen okul defteri etiketi misin :)
Pek de birşey dememisiz yani
Niye Webster ı anlatmaya savunmaya durdunuz anlamadın. Bir marka ise daha güzel arkasından gelenlerle bol bol aksiyon olacak demekki hissede ben aksiyonları severim.
Birde açık ve net aldığı lotu yazınca ve yükselecek deyince birileri o yazılan yorumun maksatının köyü niyetler içerdiğini düşünüyorum. Yoksa niye tepki göstereyim. Ben yükselmesini istiyorum adam yükselecek diyor. Ama yıllarca böyle dalavereleri görünce insan ifşa etmek ve oyunu bozmak istiyor. Oyun oynamayın algı oyunlarina girmeyin hisse de iki al sat yapacaksınız diye milleti büyük yükler altına sokmayın. Ben de alıp satarım sirekli elim de sizden hızlıdır tahminim. Lakin burda yazıp algı yapmadım hiç bir zaman