Hesap doğrusa bu iş bankasının bürokrasideki gücünü mü gösteriyor.? Gerçi bazı arkadaşlar zaman eski zaman değil demişti.
Oyak vakfı dağılırkende munzam vakfı finans kurumları hariç diye sıyrılmıştı.
Çokmu paranoyak oldum neyim.:(
Printable View
Hepsi sende olsa yine bos 4 497 000 000 adet isc var ve bunlarin oy hakki 4 1 adet isa nin oy hakki 4 devlete gecmez ise bu paylar bos gerci devir isi de ayri bir muamma . Hikaye super ama talep ayni sekilde degil.gecen gun farkli bir yazi okudum burada asil yapmak istenilen hazineye kaynak yaratmak ve isbankin kredi musluklarini acmasini saglamak diye son olarak 5 mlyr usd lik ihrac kredi musluklarini acmak icin ise devir isi yatti demektir
Yanlis olmus duzelteyim 1 adet isa nin oy hakki 20
Devir isi bankayi tedirgin edecegini pek sanmam sonucta ortak degisiyor munzam vakfin yaptigi asil adaletsiz yuzde 20 kari kendi kopariyor calidanlara tabi aslan payini isbankda veznedeki calisan almiyor
Nedense ben devir işiyle çok ilgilenmiyorum desem. Benim beklentim farklı.
Sayın pılavlı bir mesajında munzam sandığın alımlarıyla ilgili olarak maddi gücünü gündeme getirmişti.
Munzam sandık son zamanlarda çalışanlarına verdiği ikramiyeyi kesmişti. sebebi konusunda şimdi acaba mı diyorum.
Yönetimde temsiı hakkı konusunda ise tek başına İş B yi referans göstermediğimi fark edebilirsiniz.
İş B konusunda borsa cini diye bir arkadaşın göndermesi vardı.:)
Oy hakkı değişikliğinin o zamandan sonra yapıldığını hatırlıyorum. Yanlışta olabilir tabii ki.
Garanti kırucu hisselerinin 1 milyon lot olarak ilaveten basımı hikayesi vardı. Onunla ilgili yazıları bulamadım. Bulsaydım oradanda konuyla ilgili epey hikaye çıkacaktı.