Forum ehalisinin hepsi nassı olsa gavurcaya hakim.:rules:
https://www.lidl.de/c/online-prospek...4-005056ab0fb6
Printable View
Forum ehalisinin hepsi nassı olsa gavurcaya hakim.:rules:
https://www.lidl.de/c/online-prospek...4-005056ab0fb6
Yaşı ve borsa tecrübesi olanlar iyi hatırlar ,1999 rallisinde batık kağıtları bile 10 katına çıkarıp Mal çakmışlardı ilginçtir xbankla da endexi tutuyorlardı...Sonra temelli çakıp gitmişlerdi...
A.q tabandan malları toplamıştık her şey güzel derken 11 eylülden sonra param pul olmuştu....
Neyse Bu mallar bir yerden çakacaklarda daha önceki gibi sanayi ile başlamaları büyük olasılık...
G. Amet abi, göt verirken beynini yakmışsın, bazı oteller dış turizm teşvikiylen yapılmıştır, bunlara denir ki müşterinin % 80'ni gavur olacak, ayrıca oteller millet bazlı çalışmayı isterler yani otellerinde Alaman memesini Rus poposunu tercih ederler yani türk turist tercih edilmez, otelinde haşemalı karımı istersin yoksa donsuz alamanımı tercih edersin?
Şimdi s i k t i r olup gidebilirsin, G. Amet abi.
Öte yandan bunlarda bir 'inat' eğilimi de var.
Tutmazsa konsept herkes aynı şeyi düşünürse uygularsa, tutana kadar inadına yukarı da sürerler mi, sürerler, neticede zor oyunu bozar ama bunlara zor yapacak karşılarında kimse kalmadı, o yüzden aynı metaforu yerli ve milli olarak tersten 'uysa da kodum, uymasa da kodum' şeklinde de ifade edebilirler.
O yüzden şahsi kanaatim, arkamıza tenekeyi bağlayıp, sessizce kenarda beklemek ve izlemek gerek şeklinde. Çıkarsa da düşerse de uzaktan izlemek ve çekirdek çitlemek.
Otelin sahibine neki? Ben otelin sahibi acisindan konusuyorum
Ha 400 euro ha 400x18 TL arada hicbir fark yok. Neden daha ucuza yabanciya versin?
Bak ben yabanci ulkede yasiyorum sabah aksam internette TR den ucuza otel kapalim diye ugrasiyoruz elimizde yabanci pasaportumuz yabanci kredi kartlarimiz var daha hayatimda 1 kere olsun Turk vatandasindan daha ucuza otel ucak hicbir sey bulamadim. Benim cevremde de alabilen duymadim.
Internette manyak bilgi kirliligi var. Yazilanlarin cogu dogru degil.
Gittigim otellerde resepsiyondan tut kalan insanlara cok konusurum daha bu soylenenleri teyit edemedim yani internette fiyat neyse o. Bu yabancilarin daha ucuza otel kapattigi falan hangi otelmis arkadas bizde gidelim alalim. Elimdeki kredi kartlarinin gecmedigi websitesi yok bati dunyasinda.
Isi o kadar abarttimki bizim Almanyadaki gurbetcilerin baska sitelerindeki forumlarinda da bu tartismayi actim. Sonuc ayni. Onlarda bu olaya sehir efsanesi diyorlar. Yalan dolan.
BIr istisna ekleyebilirim. Ingiltereden ucak+otel kombinasyonu cok ucuza biletler gordum ama tek basina otel vermiyorlar. Ama zaten ecnebilerin kaldigi otellerde asla kalmam o yuzden dusunmuyorum bile.