resmen gaz verildi ve patladik
Printable View
resmen gaz verildi ve patladik
Bence gesanın dönüm noktası 2.5 milyon lotluk satışta patronların çevirdiği dalaveredir. Patronların güvenirliliğini ciddi anlamda göz önüne sermiştir. Hiç bir kağıt ve patrona çok güvenmeyeceksin. Aksi zaafiyet yaratıyor maalesef...
Böyle günlerde kimse temele bakmaz herkes tahtaya bakar.. sonsuza kadar yükselsin istiyolar hiç durmadan, bilenler zaten 60-70 arası beklediğimizi yazmış, aynı durum var bencede. Benlentileri hesaplayanlar zaten umursamıyo fiyatı, kısa vadecilerin çarpılmasına ben seviniyorum şahsen.
Hisse biraz çıksa,spek döktü diyeceğiz. Düşüş devam ederse başka bir geyik. Yani aslında bir şey bilen yok. Spek patron nasıl isterse öyle devam ediyoruz. Herkes netiyece göre konuşuyor. Teknik bilgi çok eksik malesef forumda. Eskiden ucuz alanların tecrübeleri ve maliyetim düşük geyigi. Ya yeni alanlar ? Tukaka
eski olanlar temele dayanarak aldıkları vede maliyetleri düşük olduğu için teknik de önemsiz kalıyor...ama yeni girenler için teknik de temel de çok çok önemli...trenin ilk vagonları ile orta ve son vagonları arasında fark var...bu tren daha 2030 yılına kadar yürüyecektir ama zaman zaman da böyle bıktıracak kadar da baskı olacaktır...
Bu dediğin hiç hoş değil. Zaten güzel güzel umursamadığını yazmışsın. O halde başkasının zararına niye sevinesin ki? Hep birlikte kazanmak varken insanları kırmak,onların zararına sevindiğini söyleyerek zaten "çarpılmış" adama bir de burdan vurmak niye?
Dostlar,
Belki birbirimizi kıyasaya eleştiriyor yer yer kavga eder hale geliyoruz ama hep merkezinde "hisse" olan anlaşmazliklar.
Ama lütfen kimse kimseye uzun vadecisin-kısa vadecisin oh olsun sana hatta "zararına seviniyorum" demesin.
Sanmiyorum ki sen de bunu salim kafayla söylemiź olasin. Hissenin hareketleri hepimizin sinirini bozuyor,ona veriyorum. Senin de ,benim de ve rızkından artırıp kazanma hayali kuran herkesin de kazanmsini Allah'tan niyaz ediyorum.
benim de gönlüm tüm yatırımcıların kazanmasından yana..ama borsada da ne dersek diyelim sabır gösteremeyen ,cefa çekmeyen emek vermeyen ne yazık ki yemek de yiyemiyor...herşeyden önce sektör önemli..bence bir gün gelecek buralardan alanlar da yeni gelenlere 250 den almıştım diye hava atacak...:kahkah:
karel bedelli bedelsiz bölündü bu ikinci sermaye artırımı kagıt 2 lerden 40 lara gitti tekrar bölündü 10 lardan 40 lara şimdi tavana yakın 24 lerde gesan da bedelsiz de ciddi atak yapacaktır sabreden çorbayı içecek..ytd