Bir arkadaş yazmıştı. Bofa hem spotta hem de vadelide satışta,dikkatli olun diye, o günden beri düşüyor. Bofa iki tarafta alıcılı olursa endeks döner. Seçime kadar tekrar bir dönüş olması muhtemel. Sonrasını seçim yaklaştıkça tartışmakta fayda var.
Printable View
Bir arkadaş yazmıştı. Bofa hem spotta hem de vadelide satışta,dikkatli olun diye, o günden beri düşüyor. Bofa iki tarafta alıcılı olursa endeks döner. Seçime kadar tekrar bir dönüş olması muhtemel. Sonrasını seçim yaklaştıkça tartışmakta fayda var.
Viop , akşam seansı , hafif yükseliyor. Yeşile döndü. Hissede , korkunç zararlardayım. Artık , viop akşam seansına açıp , yarın bist için bir umut var mı diye bakmaya başladım.
Yarın . borsa yükselişe geçebilir diye umuyorum.
Hissede beklersin, zaman ilaçtır.
Viop gitti mi, yerine koymak zor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşmede YF çok fazla mal aldı. En son geçen hafta bunu yapınca iyi yükseliş oldu.
Akşam seansı da daha olumlu.
Siyasi olarak da müdahale ve uyarı yapılacağını ya da yapıldığını düşünüyorum. Açığa satış yasağı sabah gelir mi diye de bekliyorum.
Bugün de yazdım mal bu şekilde verilmez. Daha fiş çekilmedi. Yatayda ikili üçlü tepe görmek lazım önce. Mal dağılımı olmalı orada.
Viop tarafı zaten Allahlık. Sürekli işlem yapıyorum ve batmadım/zararda değilim diyen ya muhteşem borsacı ya da yalancıdır. Sürekli terste bırakıyor pala çünkü...
Bakalım...
@abka akşam seansı çoşkulu, dikkatli ol derim. Kredi sıkılaşmasına sebe olan tebliğ nisan sonuna uzatmış değişikliği, yarın bunun da olumlu etkisi olur.